Prima initiatief

Fijn om zo iedereen bewuster met energie om te laten gaan

Top envsnel geregeld

Deze keer was het erg snel geregeld!

Fijne douchekop

Heel fijn dat we gebruik van deze regeling kunnen maken. We hebben een douchekop uitgekozen en deze is prima

Ben er blij mee

Heerlijke douche kop

Goed bespaar initiatief

Goede selectie artikelen om te besparen. Binnen 2 dagen alles in huis.

Verwarming ventilator past niet

Kwam erachter dat mijn verwarming smaller is dan de breedte vd ventilator.

vlotte levering

leuk kadootje van de woningbouw en makkelijk uit te zoeken en vlotte levering

Geweldig actie!

Het was ongelooflijk toen ik het bericht las dat ik er niks vanaf wist. Maar ik zoek altijd alles goed na en nou was ik toevallig op zoek naar de 800 euro die je kon krijgen. Dat had Vidar me verteld, hou de website goed in de gaten. Ik heb allemaal lampen gekocht en een besparende douchekop. Met drie standen :) Ik ben er geweldig gelukkig mee want ze zijn zo duur , de lampen en alles eigenlijk tegenwoordig. Daarom was ik ook zo blijk omdat ik maar een klein inkomentje heb. Bedankt!

Niet goed

Doordat de website niet duidelijk is heb ik nu 3 lampen waar ik niet zoveel aan heb, daar het veel te veel licht geeft. Een “oude” wattage van 60. En.. kort na mijn bestelling heb ik gebeld voor een douche coach toe te voegen aan mijn bestelling. Zou men doen was beloofd, helaas niet dus.

Oké

Oké

In deze tijd echt een welkom pakket

Echt super dat dit gedaan word met die dure energie prijzen. Je hebt er echt iets aan. Wij zijn er heel blij mee.

ik raad aan

Ik ben erg blij met de producten, ik kan nu het verbruik van bijvoorbeeld een koffiezetapparaat checken. Ik weet hoe lang ik al onder de douche sta te baden. Producten van zeer goede kwaliteit.

Goeie actie, was wel fijn om wat meer informatie te krijgen wat je waarvoor moet gebruiken

Redelijk

Ik had de 1e keer voor MEER dan €70 besteld. Maar de radiator kranen pasten niet. Ik heb alles zelf bij jullie magazijn teruggegeven. Dus geen retour verzend kosten. Maar ik kreeg een bon van €70 per mail en dus niet alles terug.

Goede website, vlugge bezorging en alles zit er in en werkt

Aanrader

100%

Erg handig en makkelijk

Ben er erg blij mee dat we dit hebben gehad Gr peet

Het werkt echt!

De achterkaner wordt en blijft nu warm dankzij de ventilator!

Mooie duidelijk aanbieding gelinkt aam milieu

Nvt

Mag zeker vaker in deze tijd

Nvt

Prima set voor bewustwording van sluipverbruik

Ik heb vooral baat bij het zichtbaar maken van sluipverbruik door apparaten die gewoonlijk verbonden blijven met het stopcontact. De verbruiksmeters zijn voor mij dan ook erg welkom. Prima set om direct energie mee te besparen. De lampen heb ik gedeeld met iemand die daarmee gebaat is, maar naast de energiebox voor huurders greep omdat die bonnen allemaal op waren.

Snel en netjes bezorgd

Een mooie doos vol lampen ontvangen. Erg blij mee . Sfeerlicht is ook echt warmlicht

Ik ben blij met de energiebesparende producten

Door deze producten kan ik extra energie besparen. Een goede stimulans van de gemeente!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam