Folie Erg dun en erg duur

Ik betwijfel de goede werking ,of het echt wel energie bespaard ???

Goede en correctie service

Makkelijk te installeren

De radiatorventilator werkt top

Een mooi initiatief

hgf

ghffryh

Zuinig

Je bespaar heel in je portemonnee

door afbeelding verkeerde lampjes

Ik heb 6x Philips Ledlamp G4 besteld. Op de afbeelding was voor mij niet duidelijk, dat er een kokertje om het lapje zat. De lampjes passen wel in de fitting, maar de kapjes van de lampen kunnen er niet meer om.

Zeer prettig

Een onderdeel was fout geleverd, na telefonisch contact dezefde week nog opnieuw geleverd top!!

Geweldig mijn bestelling super blij mee.

Top artikelen

BEDANKT

Zo fijn om ook met een laag inkomen te kunnen besparen. BEDANKT DAARVOOR!!!

netjes afgeleverd

Website duidelijk en eenvoudig artikelen te vinden. Uitleg over levertijd ook duidelijk. Bestelling kwam evengoed vlot. Daarom: perfect!

Bestelling snel geleverd. Een heerlijke douchekop. Douchen is nu een feest!

Weet niet

Nog geen idee

Uitstekend !

Super snel en super kwaliteit!

snel besteld, snel geleverd

probleemloos besteld en ontvangen

Goed spul

Wel even zoeken hoe de tochtklep geplaatst moest worden. Onmogelijk om te boren. Nu met lijm 24 uur drogen,werkt ook. Transparant folie voor op de ramen zit er nog niet op. Heb n.l. geen föhn die ik kan gebruiken.

Goed initiatief!

Ik werd, na plaatsen van order , prima op de hoogte gehouden qua leveren. Ook klantenservice reageert snel en zijn hulpvaardig.

top

helemaal top

Mooie actie

Mooie actie en een fijn product

Is goed

Is goed

Belachelijk duur vergeleken met andere aanbieders van dezelfde producten

Prima hoor zo'n gratis actie, maar de artikelen hebben een veel te hoge prijs vergeleken met andere aanbieders. Er wordt stevig aan verdiend.

Alles naar wens.

Duidelijke website