besteld en ontvangen die energiebesparende lampen

een prachtig initiatief en weer wat bespaard op het elektriciteitsverbruik.

We hebben meteen alle lampen verwisseld en ze geven ook nog eens gezellig warm licht. Heel blij.

Hetzelfde, heel gezellig warm licht. Heel blij met deze aktie, want mijn broer komt de deur niet meer uit en zo werd het hem aan huis gebracht. FANTASTISCH!!

Toppie blij mee

top

....

Leuke actie

Vooral de douchekop is handig!

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld en snel geleverd

Fantastische produkten

Het viel een beetje tegen.

De lampen vielen kwam kleur tegen, heb ze nog niet in gebruik, bij de handdouche CXH, zat geen ringetje voor het bevestigen op de doucheslang.

Snel en makkelijk

Makkelijke site snel besteld en snel bezorgd

Teleurstellend

De drie stuks radiator ventilatorblokken voldeden niet, doordat ze geen aparte temperatuurvoeler hebben. Deze uitvoering heeft interne temperatuurvoelers die veel te laat reageren. Hierdoor komen de ventilatoren veel te laat in werking. Al met al een slecht product en geen goed alternatief voor de speedmaster radiator ventilator blokken.

Duidelijke website

Gewoon perfect zoals het hoort. Makkelijk bestellen en snelle levering

Goed afgehandeld

Was goed overzichtelijk

Netjes verpakt en geleverd, prima.

Zie bovenstaand commentaar, prima voor elkaar.

Bestelling was snel binnen en voldoet vaan de verwachting.

Meteen in gebruik genomen

Prefect

Helemaal goed

Top.

Verschillende keuzepakketten en andere dingen. Dat maakt het makkelijker voor jou om de dingen te kiezen die voor jou relevant zijn.

toppie dat het gratis is. kan de lampen goed gebruiken. groot assortiment

toppie

Moet het nog bevestigen maar ik ben er heel blij mee ziet er mooi uit.

Gratis spul om je geld te besparen,altijd goed.

Een positief en snel behandeld plus, dit is iets dat ik zelf zouden nooit regelen maar ik ben blij Ik was de keuze gegeven. Nu moet de energie prijzen terug om laag.

Snelle service en nalevering.

Heel erg blij met de geleverde producten

Heb nu 3 veilige elektra timers en voor energie besparing .

Past net

De grootste brievenbusborstel met klep gekocht. 80 x 340. Eén schroef kan ik niet vastdraaien. De (buiten) maat van mijn brievenbus aan de buitenkant van de deur is 340mm breed . Als er brievenbussen met breedte van 340 mm verkocht worden waarom kan er dan geen brienbusborstel met klep van 350 of 360 mm breed gekocht worden? Ondanks de borstel en klep komt er wel wind doorheen, maar het is ook geen dure borstel..

Isarweg 10

1043AK Amsterdam