Super veel keus, echt een goed initiatief. Dank je!

Snelle levering, goede producten!

Super snelle levering!

Enthousiast

Verrast door de snelle levering. Blij met de smartlampen.

Handige bespaarspulleb

Goed gevulde box, handig dat je een voorgeselecteerde box kan kiezen.

een uitkost

Voor mensen met een kleine beurs,een uitkomst.

een mooi initiatief, een blije gebruiker

Ik heb de ventilator besteld, die werd vlot geleverd, hoop dat het werkt om de energierekening te verminderen.

Goed initiatief

Goed om energie te besparen

Ben er heel blij mee en kan zo ook weer wat bespare

Ideaal

Meteen aan de slag gegaan en geïnstalleerd

Een tegenvaller

Folie voor achter radiatoren is prima. Gewoon folie. Maar de magneten. Super magneten? Die zijn amper sterk genoeg voor de folie. Veren voor op de scharnieren om deuren dicht te klappen doen het wel. Maar ze zakken steeds meer en meer en zitten dan strakker en gaan uiteindelijk piepen als de deur dicht gaat. Beetje jammer.

snelle levering en voldoet an de verwachting

Product is goed omschreven en snel geleverd. Het voldoet aan de verwachting. Radiatorventilator. Werkt perfect, is geruisloos en zorgt ervoor dat de kamer sneller verwarmd

Geweldig ,snelle levering en netjes verpakt

Geweldig , snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en topproducten

Volgende dag al in huis en goed verpakt Producten van A kwaliteit. Ben er blij mee.

Snel geleverd, goede producten

Snelle levering en producten zijn prima

Super snelle levering, dag na bestellen werd de doos al bezorgd. Blij met de gekozen producten. Bedankt!

Geweldig initiatief

Lampen zijn meteen in gebruik genomen.

Super weinig geld dus dit erg welkom

product werkt niet

Ik heb de heatfan besteld en keurig en snel ontvangen, echter 1 fan draait niet. Dit heb ik, zoals in de bijgevoegde handleiding staat, aangemeld bij heatfan.eu maar ik wacht nu al meer dan een week tevergeefs op een reactie.

Veel onzin producten, jullie willen meer van ons dan wij van jullie.

Ik heb bijvoorbeeld de heatfan gekocht (ter waarde van '70 euro') zou geluidsloos zijn, warmte opleveren en alleen maar fijn zijn. Eerst over het product: waardeloos. Op de warmste plek bij mijn warmste verwarming gehangen (onderkant), het begint meteeen vervelend te zoemen en de lucht die dit apparaat omhoog blaast door mijn verwarming is koud. En de lucht hiernaast rustig warm. Het kost ook nog stroom, dus op geen enkel vlak energie besparend. Ronduit een vervelend product. Het kost 70 euro maar niemand heeft maar een radiator van 30cm dus je moet er meer kopen om het 'te laten werken'. Dat betekent dat ik er voor mijn grote radiator in huis 6(×70€=420 euro!) Moet investeren om koude lucht te verspreiden. Ik vind het heel erg dat er op deze manier mensen nog meer geld uit hun zakken geschud wordt terwijl de energieprijzen door het plafond gaan. Ik zie er niks in om het product retour te sturen want dat kost mij geld. Zonde van de verspilde grondstoffen. De website (degroenebon) heeft bij zijn retourbeleid gericht op KOPERS van producten, op een website die de indruk geeft energie besparende producten te GEVEN aan klanten, maar als deze producten retour moeten, wordt het heel lastig. Dit zegt toch alles over dat deze websites zijn gebouwd om hier meer producten omheen te verkopen. Ik ben in een maand tijd dubbel zo veel gaan betalen voor mijn energie (van 150 naar 280 euro, en ik heb nog eindejaarsafrekeningen gekregen waaardoor ik in 2 maanden tijd nog eens 500 euro extra moet betalen,) al had ik die 70 euro contant gekregen dan had ik de verhoging van 1 MAAND nog niet voor de HELFT kunnen betalen. Wat heb ik dan aan die lelijke ledlampen of smart gebeuren in mijn. Huis waar ik nog een app voor moet downloaden die al mijn data ongevraagd doorstuurt naar derden. En nog iets. Toen ik mijn waardebon wilde gebruiken, was deze al gebruikt. Kinderlijk eenvoudig om te ******ren. Gaat hier ons belastinggeld naar toe? Ik had graag een terugkoppeling. Groeten Jos

Snel en eenvoudig besteld en ontvangen

Snel en eenvoudig besteld en ontvangen. Helaas waren niet alle type ledverlichting aanwezig. Weinig 12v ledlampen zoals GU5.3, AR111 en 230v R7 118mm in het assortiment. Die moesten nog vervangen worden door LED. Ik heb nu maar een aantal standaard ledlampen E14 en GU10 gekocht als reserve voorraad.

Heb niet de box gekregen als wat ik verwachte

Naar mijn idee waren er meer lampen in de box,nu heb ik een sensor insteek stekker,en nog een paar die naar mijn idee niet goed functioneren Deze box was ook geen 75,00 euro

Ik weet niet of ik bepaard heb met de aanschaf, het lijkt me behoorlijk duur

zie bovenstaande. het doet me een beetje aan de mondkapjesaffaire denken. Voor mij was het vrijwel gratis, maar wie gaat er met een winst strijken en bovendien: het komt uit de staatskas, en die wordt gevuld door mij en andere burgers. Dus een sigaar uit eigen doos

Snel en goed geleverd . j

Goed site kon wat overzichtelijker maar voor de rest tevreden

Goed geregeld alleen zou meer keuzes willen hebben

Isarweg 10

1043AK Amsterdam