Prima producten

Goede en snelle levering

Alles ging perfect

Snelle levering. Langer douchen

Mooie actie. Spullen waren snel binnen. Douchekop waren we minder blij mee. Smalle straal en veel druk verlies. Ondanks dat er bij het artikel staat dat je daar weinig van merkt. Dat was wel erg jammer. Douchen duurt nu langer.

Top bedrijf!

Snelle levering en meedenkend personeel

Ben er heel blij mee,lekker douchen maar zuinig. Top

Goede producten en snelle levering

Prima service. Goede producten en de levering is snel.

snel geleverd en goede producten

snel geleverd en goede producten hoewel ik de eerste waterbeparende douchekop die we ooit hadden nog steeds de prettigste vind. Maar ja, die is niet meer leverbaar want zag er niet mooi uit

Echt goede investering

Super levering

Goede ervaring, enige is dat de keuze voor producten specifieker had kunnen zijn.

Satisfied

Het product werkt zoals het was aangegeven. Ik ben het meest tevreden met de douchekop

Precies wat ik nodig had

Smalle levering. Welke Hollander wil nou niet gratis artikelen uitzoeken om geld mee uit te sparen

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Snel bezorgd.

Zoals vermeld, op tijd geleverd. Ik vind dat lampjes beter ingepakt had kunnen worden. Met het oog op verzending De lampjes zaten in een te grote doos, los van elkaar. En rolden dan ook alle kanten op. Misschien een puntje. Wim Hogenkamp.

Bestelling kwam eerder dan ik had verwacht en was nog helemaal compleet.

snelle service

Snelle levering!

Gezien de huidige energie malaise heel goed om bij jullie te winkelen!

Ik vind alleen de plakstrip niet handig lukt mij niet en zijn stuk gegaan.

Plakstrip kan ik niet bevestigen

niets op aan te merken

bestelt en snel geleverd!alle materialen die ik bestelt heb voldoen aan de verwachting

snel en goed geleverd

prima kwaliteit

Goede producten en snel geleverd

Ik ben erg blij mee de mooie lampen en de energiebesparende producten. Mijn dochter is eindelijk korter gaan douchen nu er een zandloper aan de muur hangt!

Heel fijn

Heerlijke douche kop en ook nog besparing op water Met dank aan de gemeente Son

heel blij mee

Via de huismeester besteld eerst ging er iets fout maar na een belletje opgelost en alsnog gekregen

Geeft een andere kijk op energie

Door ook verschillende andere vormen van energie mogelijkheden te benoemen ga je bewuster naar het eigen energieverbruik kijken

Snel geleverd, mooie lampen

De door mij gekozen artikelen waren makkelijk besteld en snel geleverd. Mooi besparingsplan

Isarweg 10

1043AK Amsterdam