Mooi initiatief.

Alle beetjes helpen. Geeft je net een duw in de rug om mee te doen.

Ik ben er erg blij mee!

Fantastisch, ik heb niet lang hoeven wachten voor ik het binnenkreeg, ik ben er erg blij mee!

Tevreden

Ik ben de radiatorventilator nog aan het uit proberen, hij hangt net één week, maar ik vind het een reuze uitvinding.

Mooie spullen

Mooie spullen Snel geleverd. Bijna als al in gebruik.

Niet makkelijk de site en daarna de spullen te verzamelen. Wel blij nu.Blij met dit pakket

Via de buren hoorde ik hierover. Wie ik het ook vertel, er is niemand die dit weet. Heeft in dorpskrantje gestaan? Tip, mijnoverheid.nl? Het was moeilijk om de juiste site te vinden en ook voor die 80 euro korting. Lang bezig geweest maar heeft mij extra zet gegeven om beter na te denken om energie te besparen. En het aan te schaffen.

De inhoud klopte

Er zat precies in wat ik besteld had.

Heel fijn

Helemaal top

De automatische fittingen werken super

Ingewikkeld om de juiste ledlampen te kunnen bestellen

Lampen eenmaal thuis doen het goed

Product werd snel geleverd.

Vlug hier

Gewoon vlug hier

Groet assortiment en snelle levering

Diverse LED lampen besteld. Prima kwaliteit en netjes verpakt.

Goed maar kan beterr

Goed initiatief

Super blij met de energie zuinige box

Keuze beperkt

Bij het uitzoeken van lampen te weinig aanbod wat ik eigenlijk zocht

Heel goed!

Heel goed!

Fijne website.

Website is goed toegankelijk. Alles goed lees en zichtbaar, en bestelling is makkelijk te plaatsen.

Prima geregeld

Nog niet geïnstalleerd maar prima actie

Prima producten

Lampen zijn prima en de deurdrangers zijn eenvoudig maar zeer effectief.

Geen keuze ALLES uitverkocht!

Alles uitverkocht op de website. Heb dus niets kunnen bestellen waar ik wat aan had. ZEER SLECHTE PROMOTION voor de energiebespaarshop.

Alles netjes afgehandeld en binnen de aan gegeven tijd geleverd Bedankt

Prima!!!

Ik heb mijn CV ventilator aan de verwarming bevestigd. En hij werkt heel goed.

Ruime keuze,snelle levering

Prima webshop. Ik ben een tevreden klant.

werkt goed

Helemaal prima

Leuke actie en alles snel binnen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam