Kan ik goed gebruiken

Overzichtelijk en handige producten. En ook nog eens gratis via de gemeente Super!! Werd ook snel verzonden. Miste alleen de beschrijving hoe ik de deurhanger op moest hangen. Maar deze gelukkig ergens op internet gevonden.

Betrouwbaar, goed bereikbaar en prima service

Ik heb wat artikelen waaronder een pompschakelaar besteld. Deze leek niet goed te werken. Na één telefoontje werd onmiddellijk een nieuwe opgestuurd met retouradres. Na goedkeuring van de nieuwe schakelaar zou ik het defecte apparaat terugsturen. Perfecte service en alle lof voor de energiebespaarshop.

Geweldig!

Compensatiebon gekregen vanwege de hoge energiekosten. Blij verrast! Moeilijk om een keuze te maken. Uiteindelijk gekozen voor een waterbesparende douchekop die heel goed bevalt en een energiemeter die ik nog moet uitproberen. De levering was heel snel.

Keurig voor elkaar

Goede beschrijving voor het plaatsen top

Prima. Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Alles gekregen wat er besteld was. Dus Top!

Na goed telefonisch advies volgde een snelle levering van de bestelde hoogwaardige producten

Bekwame winkel en leverd op tijd.

Stroom dichtbij de radiator

Zie boven

perfect

helemaal tevreden geweldig

Snel en goed

Snel en Goed

het was even puzzelen op de website maar uiteindelijk gelukt

we zijn heel blij met deze lampen

Ben er blij mee

Energie zuinige lampen en radiatorfilie voor de waardebo gekocht. Hier zal ik normaal gesproken niet zo snel aan denken, ook omdat ik het best wel kostbaar vindt.

Heel blij met de lampen

ben zeer tevreden

goed en vriendelijk contact per telefoon en zeer goed advies

Scheelt een hele hoop tnx voor de spulletjes

Snel geleverd en de radiatorventilator werkt prima, het wordt sneller warm.

Nuttige apparaten genomen voor de subsidie!

Super wat de gemeente dit doet

Mooi dat de gemeente dit deed

Heel erg blij mee

Super geregeld

Gewoon geniaal en fraai product

Já,….op beide wijze ontzettend bedankt hiervoor! Helemaal verrast en in gebruik genomen. Even nadenken maar met beschrijving heel handig te bevestigen. Dus beste mensen,….ik ben zeer tevreden en geef dit door. Met vriendelijke groet, J.E.Cramer

Snel en goed.

Snelle levering. Alles in een keer geleverd.

SUPERRRRR

Goede spullen besteld, die ik op korte termijn wilde bestellen. En heb ik ze gratis. Hartelijke dank hiervoor!

Prima box

Prima, en energie besparend.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam