U leverreiniging ging snel alleen post nl gaat slordig om met u leverreiniging bij mijn werd het in de oude papier ton gegooid terwijl ik gewoon thuis was

Lekker warm

De ventilator blaast inderdaad de warme lucht de kamer in en de thermostaat komt niet meer boven de 20 graden te staan. 19,5 is de max in de avonduren . Dus denk wel dat het een besparing is.

Super tevreden met de energie besparende lampen

Super fijn de energiebesparende lampen

Goed maar duur

Alles verliep vlot en soepel alleen zijn de producten duur vergeten met een bouwmarkt.

Snelle levering en heel fijn dat ik op deze manier kon bestellen

Heel fijn dat ik energie zuinige spullen kon bestellen.

Duur, maar prima producten

Lamp in de badkamer na 1 week stuk

De lamp in de badkamer opgehangen. Deze was binnen een week stuk!

Barrrrr...

Dankzij de subsidie halen ze de hoofdprijs van de producten binnen. De spullen die aangeboden worden zijn vele malen duurder dan bij een echte winkel...

De heat fan doet het niet meer

Kort geleden sloot ik mijn heat fan aan. De fans draaiden, de heat-fan werkte. Een dag later al niet meer. In mijn huis zijn lamellenradiatoren geplaatst. Er is geen mogelijkheid gebruik te maken van de magneten om de fan te bevestigen. Om los van de vloer te komen plaatste ik de fan op twee luciferdoosjes,. Ik maakte een foto, maar die kan ik niet bijvoegen....

Vreemd.

Kunt u mij duidelijk maken waar de actie voor € 70,00 vandaan komt?

Heb het goedkoopste artikel ontvangen en wat ik wilde hebben heb ik niet gekregen

Helaas niet zoals ik gehoopt had, ik ontvang slechts €25 per week dus had ik graag ook de besparende lampen gehad

Goed tevreden

Prima spullen

Super fijn

Fijn besparingen voor in huis

heel goed

Wij zijn ontevreden.

De bestelling werd erg laat geleverd, maar dat is te overzien. Het was een vervelend iets dat de tegoedbon zo snel verzilverd moest worden. De reden hiervoor is me totaal niet duidelijk geworden. De waterbesparende douchekop werd aangeprezen als een douchekop waar je het verschil in waterkracht niet zou vernemen. Er is een groot verschil tussen onze oude douchekop en de nieuwe. Zeep verwijderen uit je lange haar is bijna niet mogelijk. We denken er zwaar over om de oude douchekop weer in gebruik te nemen. Ik voel me absoluut verkeerd voorgelicht in de begeleidende teksten op de site.

Kreeg niet wart ik besteld had en er werd niet gereageerd op een klacht

De inhoud van de doos is anders dan besteld. Mijn vriendin kreeg telkens de melding dat op haar adres al een bestelling geregistreerd stond. Dit heb ik telefonisch besproken met jullie centrale maar er is nooit meer contact opgenomen.

Gewellig

Heb niet ontvangen

Redelijk

Het heeft al met al vier weken geduurd, Voor ik alle artikelen heb ontvangen,m.n de handdouche duurde lang, en het is ook nog niks, komt praktisch geen water uit, je wordt maar om per nat onder de douche

De douche kop valt zwaar tegen en daardoor gebruik hem niet

Doordat de straal van de douche kop te klein is ligt die nu in de hoek en gebruik hem niet

snelle levering.

Producten waren erg duur.

produkt werkt niet zoals aangegeven en dan bij retour sturen kosten maken

product besteld waar ik 2 maanden op heb moeten wachten. bij ontvangst blijkt dat product niet levert zoals op de site is vermeld. Dan wil ik product vervolgens retour sturen en dan moet daar voor betaald worden.

Niet super

Douchekop is pisstraal Radiatorfolie onhandig

Ik heb de box supersnel ontvangen, alles zat erin wat ik besteld had. de radiatorventilator meteen in gebruik genomen en die doet het goed! Ik had ook een schakelklok besteld maar heb waarschijnlijk een verkeerd bestelnummer ingevuld dus heb ik nu een terugtelklok die ik niet gebruik. Tja mijn eigen fout

Isarweg 10

1043AK Amsterdam