Energiebesparende lampen is altyd goed

Heb ze nog niet in gebruik genomen

Super goed

Ik vindt het super goed om zo mensen te laten besparen, Heel veel goede producten

Alle energiebesparende producten in gebruik genomen. Wij zijn zeer tevreden.

Prima spullen en prima levering.

Fijn om te krijgen

Snelle actie

Welkome actie en prima werkend energie product.

De een, via de gemeente Alkmaar, verkregen Heat Fan en een tweede zelf aangekochte zijn zéér eenvoudig aan te brengen en werken merkbaar naar behoren.

Goed en snel

De bestelling was snel geleverd en goede spullen

Hoera voor energiebesparing, want nu heeft mijn energierekening een prijsdaling.

Makkelijk te installeren. En de webshop geeft inzicht in wat er allemaal mogelijk is op energiebesparing. Daardoor een wijzer mens.

Goed en voldoet aan de verwacht

Goed en voldoet aan de verwachting

maakt je weer eens bewust om zuiniger met energie om te gaan

fijn dat we het aangeboden kregen, gloeilampen zijn al in gebruik

goede actie, goede levering

De bestelwijze was simpel. De levering is ook goed, maar een beetje traag.

Ik vind het een nuttige actie.

Ik vind het een verrassende, goede en slimme actie. Er is ook een praktisch voordeel, maar het verhoogt ook het bewustzijn van de noodzaak en manieren om energie te besparen.

Goed en snel bezorgd

Lekkere koffie

Goede zuinige spullen

Ik ben zeer blij metvmijn pakket

Moeilijk keuze maken

Pakketje is toch niet helemaal wat ik wilde. Ging dit nou om de mensen of om de winkeliers financieel te steunen. Had liever naar de praxis gegaan en uitgezocht wat ik wel en niet kan gebruiken. Jammer

Mooi meegenomen

Mooi meegenomen

Makkelijk te bestellen keuzen voldoende en snel geleverd, zelfs een gratis lamp er bij zeer tevreden

Gaaf

Snelle levering en goede producten!

Zuiniger kan niet beter

Goede service snel bezorgd