Hele mooie actie waar ik graag gebruik van heb gemaakt

Duidelijk Duidelijk omschreven goede producten en snelle service.

Zie de zin hierboven

Hele goed

Positief hele snelle uitstekend

Fantastische materialen waarmee je energie kunt besparen

Alles is netjes in een doos bezorgt. De montage instructie voor de materialen waren zeer duidelijk.

Zeer tevreden!

De actie was snel en duidelijk! Een hele fijne site om uit te zoeken en je bewust te maken van al het mogelijke om duurzamer te wonen.

Snel bezorgd

Eigenlijk geen aanmerking, alles is goed verlopen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden met de geleverde producten. Vooral de Heatfan Solo werkt prima en is inderdaad geluidloos en makkelijk te monteren.

Vlugge afwerking en levering

Overzichtelijk

Productenwaaren hadig en een goede kwaliteit . De uitleg van de werking is ook er duidelijk. Mooie producten voor een mooie prijs.

netjes en snel geleverd

Snel en netjes geleverd.

Alles verliep prima.

heel blij mee

goede actie snel en netjes afgeleverd

Volgens mij werkt het.

Makkelijk aan te sluiten,de heatfan. Ben blij dat ik gebruik kon maken van deze aktie.

Goede duwtje in de rug.

Eigenlijk door eigen laksheid nooit eerder thuis de laatste stappen gezet, nu in 1 uurtje klusje gedaan.

Ik ben erg blij en heb het al in gebruik,heel erg bedankt

Dankbaar!

Wat een leuk initiatief was dit! Dankjewel daarvoor.

Makkelijk aan te vragen en zeer tevreden

Snel aangevraagd bij mijn gemeente,kreeg een tegoedbon ter waarde van € 70,00 Gelijk bij jullie producten gekozen. Zeer snel ontvangen. Ben er erg blij mee. Zeker als je een lage inkomen hebt,is dit heel erg fijn.

Heel goed.

Het is wel een grote doos.

Erg blij mee

Wat een fijne box om mijn nieuwe huurwoning duurzamer (en goedkoper) te maken!

Comfort

Makkelijk en snel.

Aardige keuze mogelijkheden

Fijn dat wij kunnen bijdragen aan een beter milieu

Positief. Alle producten worden nog uitgeprobeerd maar tot nu toe bevallen ze erg goed.

Is prima

Goede duidelijke uitleg en snelle levering , ben benieuwd hoeveel het gaat helpen en het resultaat in m’n energierekening ga zien

Snelle levering, maar lekkende kop

Levering was erg snel geleverd en net verpakt. Helaas lekt de douchekop. Er komt namelijk water langs de randen van de douchekop naast uit de normale gaatjes. Of dit komt omdat de waterdruk te hoog is of andere reden geen idee.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam