Ik ben tevreden

Mijn huis is nu warmer.

Heel blij mee.

Radiatorventilator is top. Schemerlampje met sensor is top!

super ...

zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling

Top zo'n besparende box.

Ik ben er super blij mee. Alleen jammer dat de douchekop in verschillende boxen zit. Bedankt voor de snelle levering..

Levering conform bestelling en zeer snel.

Wanneer men wat gratis kan krijgen wekt dat stimulerend.

Verrassend

Ik vond het een mooi initiatief dat de gemeente ons de keuze gaf. Het zorgt ervoor dat je gaat nadenken wat zinvol is. Meteen oude lampen vervangen dus dubbel goedkoop ook nog eens ;-)

Supper

Had zonder deze actie nog niet alles met led vervangen

Goedkoop met goed service

Het was goed materialen, prijs en bezorgen, niet te veel informatie over bezorgen

Heel erg blij mee

Ben blij dat ik de lampen heb heel vlug en snel geregeld

goed assortiment

goed assortiment en goede afhandeling aankoop

Subliem

Prettig om meteennte kunnen toepassen, alle beetjes helpen. En voor een ieder toegankelijke , zeer goede Aktief , dank u

Alleen jammer dat ik alleen online kon bestellen. Maar is een top idee om iedereen zo te helpen. Om te besparen

Nuttig cadeau van de gemeente

Een cadeautje van de stad Eindhoven om energie te besparen maar uiteindelijk toch zelf zelf betaald hebben.

Top service and very good products

Everything about this experience was positive; Relevant energy saving experience; top service; great products....

blij met de bestelde lampen.

door de goede milieu vriendelijke actie van de gemeente zijn in ons huis bijna alle lampen omgeruild door led. alle beetjes helpen.

Ontzettend leuk pakket en nuttige dingen erin .. Alles is meegenomen om te besparen toch

Super leuke actie, zet aan tot nadenken!

De actie werd in de buurtapp gedeeld, dus heb ik mij meteen aangemeld. Zo kom je er achter dat je met beperkte kennis en middelen al mooie isolerende stappen kan maken. Werkt comfort verhogend en kostenverlagend. Wie wil dat nou niet? Enige wat nog duidelijker zou kunnen is wat meer advies en tips bij de producten zodat je weet waar het voor dient, hoe en hoe snel het te verwerken is en wat het oplevert.

goede service was heel snel verstuurd,

We zijn er heel blij mee.

Helemaal super

Het werd snel geleverd, en goede producten, ben er erg blij mee

keurig geregeld

ik had een kant en klaar doos besteld. Alles zat keurig verpakt en waar nodig van een nederlandstalige handleiding voorzien. Wanneer nodig wordt alles gebruikt.

Ik merk er niks van qua water met de besparende douchekop. Dus top

goede service

Helaas passen de Ecosaver inzetstukken (water flow regulators) om water te besparen niet in onze kranen. Er is niet voldoende ruimte om deze ringen (dikte ca 3 mm) te plaatsen.

Kokend

Top top top

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Top product, Top bedrijf!!!!!!

Een erg goede ervaring, bestelling van het besteld product op tijd en keurig Optijd

Isarweg 10

1043AK Amsterdam