goeie kwaliteit

lampen en douchekop besteld. Alles in optima forma geleverd en kwaliteit is top

Mooi product duidelijke uitleg

Ik ben er heel blij mee mijn bank staat voor de kachel en dit helpt zeker ik zal er gauw nog een bij bestellen.

Mijn ervaring was helemaal perfect, makkelijk bestellen en snel geleverd

mooie aanbiedingen, die hopelijk hun effect bewijzen

2 stuks heat fans aangeschaft voor in de woonkamer. Je ziet ze niet, je hoort ze niet, passen in onze oude radiatoren. Gewoonweg top. Nu hopen dat ze effect gaan hebben op het gasverbruik.

dank uw wel voor het geschenk

de bestelling is goed verlopen en ik ben er blij mee vriendelijke groet Henk

Heel blij met de lampen

Deze tegemoetkoming ook al is het klein waardeer ik.

Snelle en nette levering

De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De orderbevestiging was duidelijk en overzichtelijk en de levering was snel. De producten waren netjes ingepakt. Al met al prima dus.

Makkelijk aan te vragen, snelle bezorging, duidelijke beschrijving

top, heb een mooie keuze uit lampen kunnen maken die besparen

Mooi dat de overheid hierin een handreiking doet. Makkelijk te bestellen en wordt goed verpakt geleverd. Dank hiervoor.

Prima bedrijf snelle levering

Prima bedrijf snelle levering duidelijke webshop

Zeer tevreden.

Goede producten. Blij mee.

Top.

Erg blij mee. Vooral met de douchekop en de lampen. Dank

Prima artikelen

Goede levering en uitstekende artikelen.

Altijd prima om te besparen

Mooie douchekop, lekker in gebruik, maar wel op de hoogste stand verbruik van de 3 standen

Prima actie !

Heel erg gemakkelijk te bestellen en een uitgebreid assotiment met besparringsmiddelen

Prima actie en meteen in gebruik genomen!

Na mijn melding kreeg ik eerst bericht dat er geen budget meer beschikbaar was, maar na relatief korte tijd - als verrassing - toch nog een bon gekregen!

Mooie producten, leuke service van Gemeente Amersfoort

Leuk om een bespaar box te ontvangen met mooie producten, gelijk in gebruik genomen.

prima producten, zijn nog niet allemaal in gebruik

zou graag ook zigbee producten in uw assortiment willen terug zien. dan kan je het met een controller / tool bedienen, zodat je niet 5 verschillende apps nodig hebt.

Besparend

Goeie producten met goede kwaliteit. Ben tevreden ermee.

Het heeft even geduurd, maar nu is alles op zijn plek en werkt.

Het ontvangen van de bestelling heeft wel lang geduurd. Driemaal een mail ontvangen, dat bepaalde producten niet op voorraad waren met uitstel van levering. Daarna werd een tijd stil. Wat het probleem was werd niet genoemd. Na twee maanden contact gezocht en toen werd het snel opgelost.

tevreden

Ik heb gekregen wat ik besteld heb. Dus een tevreden klant.

Supersnel

Supersnelle leveting

Praktische spullen

De spullen in de box zijn goed bruikbaar. Prima basisset om een kleine winst te boeken qua duurzaamheid. Het was nog beter geweest om te kunnen kiezen voor een alternatief voor aluminiumfolie; in een huis met vloerverwarming is het onbruikbaar...

Prima producten

Telefonisch goede en vriendelijke uitleg en service.

Goede ervaring

Goede ervaring