Snelle bezorging

Goede producten, goed verpakt en snelle bezorging

Goede actie

Als je zo doet gaat iedereen misschien sneller aan bezuiniging en besparen doen.

perfecte aanbieding

prima geregeld

Makkelijk om een artikel te bestellen

Ruime keuze en eenvoudig om een artikel te bestellen. Door naar €5.00 bij te betalen het ik nu een heat fan gekocht die ik me anders niet zou kunnen permitteren.

Geweldige verrassing om deze producten aan te kunnen schaffen

Het was een mooie stimulering om een keuze te mogen maken uit zoveel verschillende producten te kunnen kiezen of er kennis van te krijgen.

Snel en goed

Snelle levering, product werkt goed.

Tevreden

Snelle levering.

Ben zeer tevreden

De douche kop is fijn en zuinig in gebruik

Snel bezorgd

Douchekop doet het prima snel geregeld

gratis producten zeer welkom

via de gemeente gehad omdat ik al 22 jaar in de bijstand zit en het goed kan gebruiken.

fantastische

ik heb goed gebruikt gemaakt van de tocht strip

Ik ben er heel blij mee

Ik ben heel benieuwd naar het verschil...

Ik vind het geweldig

Mijn ervaring is nog beperkt, maar de bewegingsmelder lamp gebruik ik voor buiten en werkt perfect.

Mooi pakket

Mooi bruikbaar pakket

Snel besteld en binnen

Prima actie , doorgegeven aan meerdere personen

Makkelijk aan te vragen en goede spullen

Mooie actie en de spullen zijn zelf snel te plaatsen. Laat het besparen maar beginnen?

Pakket vol handige energiebesparende producten

Veel handige producten uitgepakt en meteen geïnstalleerd in bv de kraan, de douchekop. Achter de kachel de folie aangebracht. Voor de lange douchers de timer neergezet.

Ben er erg blij mee

Snel geleverd en ben er erg blij mee.

Blij met deze actie!

Omdat verlichting best prijzig is en ik van mijn minimale inkomen nu toch producten heb kunnen kopen dank zij deze actie. De actie zorgt ervoor dat ik nu toch kan bezuinigingen op energie kosten. Voor mensen met leefgeld of minimum inkomen zijn acties als deze altijd welkom :) Bedankt :)

Erg blij met mijn bestelde produkten,komen goed van pas.

Ben er zo blij mee heel erg bedankt gewoon top

Zeer goed en volledig assortiment

Er is voldoende keus en overzichtelijk ,misschien dat je Hue (compatibel)lampen kan toevoegen. Zeer tevreden en content.

Goede producten om uit te kiezen

Handige stekker en lamp

Door de producten slim te gebruiken bespaar ik iedere dag.

Helemaal top!

Wij zijn erg blij met alle bestelde producten en merken direct verschil

Isarweg 10

1043AK Amsterdam