Valt tegen

Wat ik besteld heb past niet op de radiator waarvoor ik het heb bedoeld, Bij het artikel staat niet voor welke radiatoren het geschikt is ??

Altijd fijn een cadeautje!

De producten zijn uitstekend die we hebben besteld. En de levering is zeer snel.

Waterbesparend douchen door alleen de douchekop te wisselen.

Heb meteen de douchekop vervangen en merkte geen verschil. Het is dus water besparen zonder in te leveren in douchegenot.

Top geregeld

Fijn om zo iets, te kunnen besparen ! Alle kleine beetjes helpen!

Alles i s gelijk te gebruiken en snel te plaatsen

Vauit de box gelijk aan de gang en daarna begint bezuingen met energie gelijk. Top

Super producten snel geleverd

Wat ging het bestellen makkelijk. Thuis direct de deurveren en tijdschakelaar geplaatst. Levering was binnen een paar dagen. Ideaal.

Alles netjes op tijd geleverd

Alles netjes geleverd

Makkelijk besteld, netjes geleverd

duidelijke website. Bestelling volgens afspraak, netjes geleverd.

geweldig idee

ik heb alleen lampen gekocht ,om dat ik aan nieuwe lampen toe was

Erg goed initiatief.

Goed product

Gewoon goed zoals t hoort

Goed werkend artikel

De ventilator op de radiator verspreidt de warmte goed,aangename atmosfeer

Teleurstellend

De watersparende douchekop is er al weer af, komt zeer zachte straal uit. Valt me tegen.

Geweldig mooi initiatief

GOEDE PRODUCTEN

HEEL TEVREDEN EN GELIJK GEBRUIKT

Alles naar wens

goede ervaring

geleverd binnen de afgsproken tijd

Super geregeld

In de box van alles wat ik goed kan gebruiken

Fijn om te besparen vanuit huis

We gebruiken de producten die we vanuit Techdata hebben mogen ontvangen, zoals de douche timer, elke dag! Daarnaast hebben we mooie spaarlampen en isolatiefolie die we achter onze cv's hebben geplaatst en daardoor veel meer warmte in huis laat.

Erg tevreden

We hebben radiatorfolie besteld. Fijn produkt, alleen de magneetstrip die erbij zat was veel te zwak.

Snelle levering en 1 onderdeel werkte niet goed...direct vervangend product opgestuurd

Direct contact en snelle levering

Makkelijk te bestellen & snel geleverd

We passen zoveel als mogelijk toe.

Afwachtend op de resultaten.

Mooie geste van het gemeentebestuur

Goed gesorteerde doos met ledlampen met daarbij een aantal hulpmiddelen om de brandtijd van een aantal lichtpunten beter in de hand te hebben. Bijvoorbeeld een buitenlamp die reageert op de schemering. Daar hoef je zelf dus niets meer aan te doen.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam