Mooi en snelle levering

Pakket verpakt in een doos waar alles perfect in past, zonder enige loze ruimte, dwz waist of verpakkings materiaal. Ga zo door.

Goed geregeld en goede service

We hadden verkeerde lampen besteld wordt zonder problemen retour genomen en binnen 1 dag een waardebon op de mail. Bezorging is erg snel.

Bevalt prima

Blij dat ik gereageerd heb

Heb met deze nieuwe lampen veel meer licht Had al ledlampen.

Hartstikke handig

Makkelijk te gebruiken

Heel in huis

Altijd handig om dit soort lampen in huis te hebben.... Om ze aan te schaffen zijn ze nogal duur en dit is een leuk kado voor mensen met een uitkering..

Tevreden

De tocht strips zijn eenvoudig te monteren en het scheelt een hoop qua tocht. Het sensor lampje blijft erg lang branden na dat deze aan is gegaan dat vinden wij jammer.

Site was makkelijk en overzichtelijk

Goed assortiment en eenvoudig bestelproces. Het artikel was niet op voorraad maar wel snel nageleverd.

Producten waren snel binnen

Makkelijk te bestellen

Top product

Bestelling kwam snel en is van goede kwaliteit

Zéér tevreden

Producten zijn goed zelf te plaatsen

De producten die ik gekozen heb voldoen en zijn handig voor mij. Mijn dank.

Goede werkwijze van de gemeente

hoop dat alles goed en terecht bezorg zal worden

Verrassend

Ik vond het verrassend dat dit aangeboden werd door de gemeente. Het kwam in een goede tijd nu de energiekosten de pan uit stijgen. Goede service en erg vriendelijk.

Mooi aanbod

Mooi aanbod vanuit de Gemeente, maar zou handig zijn om de spaarlamp beschermd te verpakken aangezien deze gebroken in het doosje geleverd is. Waardoor het glas er tussenuit viel.

Plugwise verliest connectie met netwerk

Dit apparaat verliest voortdurend connectie met netwerk. Na contact met Plugwise is het weer even opgelost, maar nu is het weer opgetreden. Opnieuw instellen van de Gateway heeft tot gevolg dat alle metingen en ingestelde schema's ook weg zijn.

Slecht

Waardeloos lampen

Geen bezorgoptie

Slecht voor een energiebespaarshop dat je niet kunt kiezen voor afhalen bij een verzamelpunt!

Onduidelijke gebruiksaanwijzing

Slechte gebruiksaanwijzing. Heb apparaat nog niet geïnstalleerd, omdat ik niet weet hoe ik de prijzen uit moet rekenen en invoeren. Zou fijn zijn als er hulp wordt geboden.

Duidelijk en eenvoudig daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam