Goede stimulering

Goede stimulering om zuiniger met energie om te gaan.

Een product is niet goed

Ik heb twee soort tocht strips gekocht. Een soort plakt niet goed- valt af. Teleurgesteld. What nu? Terugsturen?

Lampen met energielabel F

In de box zaten lampen met energielabel F. Niet bepaald zuinig en dat valt wel heel erg tegen.

Ik mis dingen

Ik mis 2 x radiator folie

Vraag gesteld....

Onlangs een mail verstuurd met een vraag...... wacht nog steeds op antwoord.

Ervaring?

Na een week gebruik kan ik daar nog niets over zeggen. Kom over twee maanden nog maar eens vragen.

Waardeloos

2 verkeerde artikelen ontvangen.paar keer gemaild. KRIJG GEEN ENKELE REACTIE !!!!!gewoon genegeerd lang telefoon geprobeerd. Er staat zelfs op de website; MAIL ONS GERUST. MOET BIJ STAAN ; U KRIJGT TOCH HEEN ANTWOORD.

dank je wel

Alleen jammer dat je een dubbele radiator moet hebben anders moet je de folie op de muur bevestigen met tape die niet meegeleverd is.

ruim assortiment

Alles snel en goed afgeleverd. Zelf heb ik een vergissing gemaakt met de type lampen. en het was jammer dat een ledlamp GU10 direct kapot was na het plaatsen er van. Weet niet of het komt omdat een dimbare lamp in een niet dimbaar armentuur zit

Hele snelle service, netjes op de hoogte gehouden en de volgende dag het bestelde al in huis.

spaarzaam

goed verzorgd

Mooi materiaal

Fijn zo'n verrassing!

Goede actie

Ik vind het een mooie actie, allen heb ik niet goed bij bestellen opgelet. Ik heb een complete box besteld en daar zitten een aantal producten in die ik niet kan gebruiken. Iemand vertelde mij dat ik ook zelf een box had kunnen samen stellen. Dit had misschien iets beter aangegeven kunnen worden Zonde dat hier nu producten liggen die ik niet gebruik, waarvoor ik iets anders had kunnen bestellen wat ik wel gebruiken zou.

Verwarmings ventilatoren blijven draaien en maken lawaai

Verwarmings ventilatoren blijven draaien en maken lawaai 70,- euro vind ik veel geld voor dit niet naar behoren werkende "oplossing"

Waterverlichting doet het niet

Ik heb de nieuwe water kop aangesloten, maar als ik het water aan zet, gaat de verlichting niet aan

Te veel lawaai

Voor de prijs die je voor een set van 3 ventilatoren betaald mag je verwachten dat ze super stil zijn. Helaas is dit niet het geval en zijn ze behoorlijk aanwezig in een stille huiskamer. Het beloofde rendement moet ik nog onderzoeken met een warmtebeeld camera maar op het eerste zicht halen ze niet veel uit de retourleiding is bijna net zo warm als van een radiator waar de ventilatoren niet op zitten.

Lang moeten wachten op de producten

Helaas erg lang moeten wachten op de spullen. En heb doorzichtig tochtstrip die niet eens plakken. Erg jammer dit!

leuke besparende artikelen alleen vindt ik de prijs veel te hoog.

zie boven

Bestelde artikelen voldoen.

Ik had meer producten verwacht.

Slecht

Na een eerste ontvangst van pakket. Kreeg ik verkeerde inhoud. Na reclameren en terugsturen kreeg ik weer de verkeerde inhoud. Ik heb 16 dec. telefonisch contact opgenomen. Moest de mail met de foto's opsturen naar [email protected]. daarna niets meer gehoord. Hij zei wel dat er iets mis was met de inhoud en het artikelnr. Ik hoefde nog niks terug te sturen en afwachten. Dit is inmiddels 3 weken geleden.

mooie waterbesparende douchekop

Levert echt waterbesparing op. Nu twee weken geïnstalleerd. De eerste indruk is zeer goed

snel geregeld

Goede producten voor een mooie prijs

Goed werkende producten. Ook via de pagina op nieuwe ideeën van producten gekomen. Voldoende duidelijkheid over de levering.

Geweldig !!!

Fantastisch om mee te doen aan energiebesparing

Isarweg 10

1043AK Amsterdam