Zeer goed en snel geleverd!

De spullen die ik heb besteld(tochtstrook voor ramen en deuren) zijn super!! Ze houden de tocht buiten en mijn huisje is gelijk minder koud! Super blij!

Tevreden

Goede producten, snel geleverd.

Slechte afhandeling

Wij hebben led lampen besteld, maar helaas kunnen wij die niet gebruiken vanwege ingebouwde dimmers. Dus na verschillend mail contact zitten wij nu met een doos led lampen t.w.v. €90 die we niet kunnen gebruiken.

Past niet allemaal

Heb vier thermostatische verwarmingskranen besteld, alleen de verwarmingen die ik hierin huis heb hebben een andere maat / aansluiting. De deurborstel kan wel opmaat gemaakt worden zo ook de tochtstrips kunnen op maat worden geknipt. Pas dus goed op, wat je besteld!

Ja

Ja

bedankt voor het geweldige kado, ben er heel wijs mee

mooie lamp, en mijn brievenbus weer gemaakt, toppie

Goede stekkerdozen

Handige stekkerdozen, ben er blij mee. Werken naar behoren en kan er veel apparaten op kwijt.

Prima assortiment en snelle levering

Prima en blij met de spullen

onduidelijke gebruiksaanwijzing en niet te lezen (zeer kleine letters), duur.

Gebruiksaanwijzing is niet te lezen (heeeeeeeeeeeeeeeel kleine letters) en niet te begrijpen.

Goede spullen

Mooie handige spullen en netjes geleverd

Zeer snel ontvangen en prima producten

Zeer snel ontvangen en prima producten

Producten zien er goed uit, netjes verstuurd

Nog niet in degelegenheid geweest om de producten uit te proberen

Fijn dat er een ruime keuze is en snelle levering

Er is een grote keuze en een snelle levering

geweldig

ben bijzonder blij met alles in bijzonder de waterbespaarde douchekop hartelijk bedankt!

dubbel

bespaardouchekop met toebehoren. moest extra bijbetalen voor dit product. douche kop, slang prima. maar het tussenstukje wat tussen slang en kraan geplaatst moest (voor extra waterbesparing)worden was geen succes. het water spoot er aan alle kanten tussen uit. bleek niet gebruikt te kunnen worden. Te hoge druk in de flat. Ik zou geld terug krijgen omdat het niet optimaal was. Heb dat tussenstuk teruggestuurd. Nooit meer iets gehoord. Zou fijn zijn als ik die 15 euro terug zou krijgen.

Prima producten voor een goede prijs

Héél goed!

Prima aktie, maakt meer bewust!

Overzicht op website

Als fijne medewerking.

Nog niks geleverd

Helaas nog niks geleverd maar hoop dat het deze week komt maar heb er nog niks van gehoord alleen dat er vertraging was.

matig

bijna goed

schandalig

ik had een box besteld te waarde van €70 maar toen ik de doos had ontvangen zat er 1 dimmer in en 3 led-lampen. dat kan nooit €70 waard zijn geweest. en het heeft ook best wel lang geduurd voor ik de box had ontvangen.

Ik heb spullen het liefst in handen voordat ik koop.

De aanleiding van mijn aanschaf was de uiterst knullig gecoördineerde gemeenteactie van het energieloket.

Heb er een dochekop voor gehaald

Positief

Goede producten, goede levering, energiebesparend.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam