Goede kwalitatieve producten

Erg goed en snel geleverd

Blij met de spullen en actie

Uitstekend!

We hebben de lampen snel ontvangen. Alles is perfect!

Smartlampen werken helaas niet met Google

Slimme stekkers waren een goede keuze maar helaas werken de slimme lampen niet met Google.

Zeer makkelijk

Prettig om samen te stellen en bestellen. Mooie producten. Vooral de stekkerdoos op wifi ben ik erg blij mee. Zeer makkelijk.

Keurige afhandeling van de bestelling.

Positief!

beetje moeilijk

kon bon niet bestellen mijn adres klopte niet ?? mail gestuurd via site geen reactie gebeld zouden bon / link sturen per mail lukte niet?? weer gebeld kreeg meteen bon bestelling gedaan maar code werkte niet???? weer gebeld moest andere site proberen daar lukte het wel!

goede kwalietijd

heel snel bezorgd

Gekregen waar ik om gevraagd heb.

Nuttige spullen

Alles wat ik heb besteld draagt bij aan energiebesparing. Blij met dit initiatief.

Zitten echt dingen in die ik goed kon gebruiken

Goede producten

Niet ontvangen

Niet ontvangen en bij vragen hierover krijg ik geen antwoord van jullie klantenservice

Ziet er leuk uit maar het effect is nul,nul!

De uitvoering en capaciteit van het product wat ik toegezonden heb gekregen is te gering om een nuttig effect te sorteren. Gewoon zonde van de investering. Met vriendelijke groeten, Rien Christenhuis

Niet naar verwachting

De deur klemmen werken niet voldoende Radiator folie voel geen verschil

Goede producten snelle levering

Ruime keus aan led-verlichting in de shop, eenvoudig bestellen.

beperkt keuze b.v. geen tochtstrips voor deuren

goed dat het milieu vriendelijke bedrijfjes zijn gedoe om bon te ontvangen

Fantastisch cadeau van de gemeente

Zeer aangenaam verrast dat onze gemeente Castricum een budget beschikbaar heeft voor zijn inwoners om energie te besparen. Echt klasse

Geweldige actie, super bedankt !!!

Snelle levering, energie zuinig. Geweldige aanwinst.

snel sneller snelst

fantastisch bedrijf met hersencellen

Heel fijn om hiervan gebruik te kunnen maken

Heel goed!

Een verrassende leuke actie met mooi resultaat

Goede ervaring.

Ik vind het goed! Want zo kan ik energie besparen

Ik heb de lampen voor mijn woonkamer gebruikt en ik vind dat ze goed werken en tegelijkertijd ook zorgen voor energiebesparing.

Heel mooi.

Ik ben heel blij met de energie meter voor elektrische apparaten,kan ik mooi het verbruik mee meten,

Isarweg 10

1043AK Amsterdam