Lijkt een mooi product

Geeft veel meer geluid dan wordt gezegd.

slecht

goedkope niet werkende spullen zonder omruilgaranatie

Kan er niks mee

Hebben 1 ventilator besteld want meer keuze was er niet. Past niet op onze kachels

Op de tochtstrips na tevreden

De tochtstrips lieten helaas gelijk weer los. Die kunnen we helaas niet gebruiken. Wel een snelle levering van de box! De andere producten voldeden aan de verwachting.

Niks

De box zat niks bezonders in dit soort dingen vind ik echt nonsens Als je iets in elkaar zet doe e dan een laad systeem in op cellen of zo maar dit nee als ik het zelf had moeten betalen Was het geroutineerd

Snelle en goede service

Handing overzicht van allerlei energie besparende artikelen, snel bezorgt.

Ik ben heel tevreden met mijn box en hoop echt hierdoor minder energie te verbruiken

Ben tevreden over mijn ledlampen hopelijk bespaar ik er veel mee

geweldig

Zeer gemakkelijk, geen gedoe met verrekenen enz. Top!

Fijn voorraadje ledlampen

Alles prima

Vrij achterhaalde en ouderwetse producten in het assortiment

Goed idee slechte uitwerking

Ik heb drangers voor een scharnieren bij ons thuis gekocht. Deze zijn helaas niet sterk genoeg en werken maar deels. Deuren blijven nog op een kier open staan. Op zich al prettig, maar ik had liever iets meer betaald voor een product dat helemaal werkt. Gerben.

Gemiste kans

er wordt weer een voordeeltje weg gegeven aan de mensen die niets doen aan energie besparing want mensen die daar wel mee bezig zijn die hebben dat allemaal al. Wanneer krijgen de mensen die al sinds de jaren 60 met klimaat en milieu bezig zijn een steuntje in de rug in plaats van tegenwerking en hoge kosten.

Zeer snelle levering

Tussen Kerst en Nieuwjaars besteld, binnen 1 dag geleverd. Inhoud zag er netjes uit en timers werken goed.

Mooie actie

De douchekop valt eigenlijk heel erg tegen

De douchekop van 70 euro is een reuze tegenvaller. We hebben de oude douchekop weer in gebruik.

matig

ik vind het matige producten. kan niet zien dat ze iets brengen

mattig

ik had zelf al radiatorfolie geplaats en de rest van de spullen in de box had ik vrij weinig aan

Makkelijk te gebruiken producten die zeker gaan helpen

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ben super blij met de spulletjes.

Goeie service

Mijn lamp werkte niet, kreeg gelijk even nieuwe terug gestuurd. Top service

Slecht

Slechte klantendienstverlening aan de telefoon. Arrogante Amsterdamse toon.

Kan geen oordeel geven

Ik heb nog niets ontvangen, volgens de firma is de melding van verzenden te vroeg is verstuurd, met tot gevolg deze mailtjes, we wachten nog wel af.

Leuk bedacht uitvoering minder

Leuk pakket maar alleen erg jammer dat veel stuk is voor je het in gebruik kan nemen. De tijdschakelaars werken niet. Verder wel leuk bedacht

Pakket NOOIT gearriveerd

Ik blijf er maar in trappen, dit soort schunnige acties. Zou voor de kerst al komen. PostNl via de app 2x meegedeeld en steeds afspraken geannuleerd. Laatste mededeling dat ik bericht zou krijgen waar ik het zelf zou kunnen ophalen maar uiteraard nooit meer bericht. Is dit een complot of zo. Grtverdemme

De Geo trio energie display meteen al kuren

Ik heb de Geo trio energiemeter van Eco-logisch deels gekocht en deels van de energie bespaarbon. In begin prachtig, maar na 1 week al storing. Elke week kreeg hij geen contact meer met de P1 poort vd slimme meter. Het werd steeds erger, tot op een moment dat hij helemaal geen connectie meer had. Toen bij buren en mijn dochter de energie meter aan de P1 poort gehangen van hun meters, maar daar ook geen connectie. Eerst dacht ik nl dat het aan de P1 poort lag, maar het ligt echt aan de energie display. Meerdere malen contact gezocht met Eco-logisch, in begin zonder succes. Op een gegeven moment kreeg ik een mail terug, alles uitgelegd en zij dachten ( ik ook ) dat het misschien aan het kabeltje ligt die de energiedisplay met de P1 poort contact maakt. Kabeltje teruggestuurd en als het goed is krijg ik binnenkort een nieuw kabeltje. En dan maar hopen dat het euvel in het kabeltje lag. Maar eigenlijk een teleurstellende ervaring.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam