Weet t nog niet

Weet t nog niet

Brievenbusbeschermer kapot na ontvangen post.

Na ontvangen van post is de brievenbus beschermer direct stuk gegaan.

Ik vind het fijn dat zuke aanbiedingen worden aangeboden door de gemeente.

Mooie aktie

De meeste artikelen uit het pakket al in gebruik genomen.

Kwalitatief hoogwaardig

Radiatorfolie is eenvoudig te op maat te knippen en dankzij magneet/plakstrip gemakkelijk te bevestigen. (Afwachten wat het rendement in de praktijk zal zijn ...)

Snel ontvangen

De zending zuinige Ledlampen waren er eerder dan ik verwachtte. Ze zijn nog niet allemaal in gebruik genomen, maar die wel in gebruik zijn, doen het goed. Overige lampen zijn voor de voorraad.

Wat een verrassing!

Je krijgt niet vaak iets in het leven. Dus dit was een zeer welkome verrassing! Daarnaast waren het allemaal energiebesparende producten die het in huis gemakkelijker maken en energie/geld besparen. Super! Dank u wel!!

Superfijn geregeld en makkelijk!

Heel gemakkelijk besteld en correct bezord. Ze houden je op de hoogte over het verloop van de bestelling.

Betrouwbare shop.

De producten die ik besteld heb heb ik ook gekregen. Goed verpakt en niet lang op moeten wachten. Mvg Esther.

Ik heb even een vraagje. Zijn de led-lampen die ik heb ontvangen wel dimbaar? Megaman led E27 810 lumen. Ben er niet zeker van. Hoor graag even.

Lekker meegenomen

Komt goed van pas. Alle lampen vervangen

Perfect!

Snelle levering, ondanks de feestdagen had ik binnen 2 weken mijn box binnen. Had net bedacht dat ik een deurdranger nodig had toen ik de box aanbieding kreeg. Nadat ik alles wat ik wilde had besteld bleek ik nog geld over te hebben en heb toen een smart lamp erbij bestel. Wat is dat geweldig. Spelen met kleur, licht en tijden en dan ook nog bezuinigen. Erg bij met mijn box.

Uitstekend product. Led Lampen..douche kop..tochtstrip.....anz.

Het zet aan tot besparen.

Ik ben zeer blij met de mogelijkheid die wordt geboden om te beginnen met energie besparing. Ik vind het goed dat de burger hier gratis aan mee kan doen.

Verrassende bespaarvoordeel.

Na een artikel in de plaatselijke krant te hebben gelezen hebben wij gelijk gebruik gemaakt om 2 luxe stekkerdozen te bestellen. Afhandeling zeer snel en naar wens. Mooie manier om energie te besparen.

Goede firma

Goed product

snelle levering en goede kwaliteit goed verpakt.

prima, leuke actie

We zijn zeer tevreden et de energie besparingsactie. Naast de stekkerdoos ook nog drie tochtstrippen besteld. Deze bleken helaas niet zo heel goed te plakken waardoor we er al 2 hebben moeten afschrijven. Dat is erg jammer maar we zijn zeer tevreden over de actie zelf.

Dikke prima

Zinvolle producten, echt een fijne box, mooie lampen ook. Alleen de waterbespaarders gebruik ik niet omdat ze zorgen voor een hoge fluittoon in de kraan. Daar had ik juist veel waterbesparing van verwacht.

Knudde

Geen pakket ontvangen en wel een mail om te vragen of ik het had gekregen. Geantwoord van niet en dan de stupide vraag of ik de spullen in gebruik heb genomen. Lukt niet als er niets is.

Duur, weinig keus

Vanuit onze gemeente (Borne) kregen we een voucher van 40 euro voor deze shop. Ze hebben enkel vage merken in de shop, vb geen Philip Hue lampen. Goedkope prullaria waar je niet zoveel aan hebt of hele dure verwarmingssytemen en isolatie materialen. (Koop je in de lokale doe-het-zelf zaak veel goedkoper). Een douche-timer heb ik inmiddeels al weg moeten gooien omdat de zuignap los liet en het van de muur gevallen is. Ik denk dat de gemeente Borne heel veel geld weg heeft gegeooid en ze hadden nooit met Energiebespaarshop in zee moeten gaan. Gemeente Borne had een voorbeeld moeten nemen aan omliggende gemeenten, waar je een waarde bon van 80 euro kreeg om aan energiebesparende spullen te besteeden in de lokale doe-het-zelf zaken. Voor mij is de Energiebespaarshop zeker niet een winkel om in de tekosmt in de besparendezin te investeren.

Slecht

Ik heb pakket niet ontvangen

Slecht

Opdringerige mensen, slechte informatie, veel moeite moeten doen om het juiste product te krijgen. Nare werkwijze, geef de Inlog meteen naar de website en laat mensen in alle rust kiezen

Al het bestelde zit in de box

Snel geleverd. Netjes verpakt. Al het bestelde zit in de box.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam