Veel te duur snap niet dat de overheid hier vouchers voor geeft

Veel te prijzig

heb niets ontvangen

Goede producten, fijne levering

Producten werken zoals beloofd, fijn om op deze manier bij te dragen aan een beter klimaat.

Dikke prima

Mooie lampen, precies wat ik nodig had om energie zuiniger te zijn.

Leuk cado

Stimulans om alle lampen energie zuinig te maken.

Door de subsidie regeling van mijn Gemeente voor het eerst kennis gemaakt met de Energiebespaarshop. Zowel de bestelling en afhandeling is prima verlopen. Toen bleek dat er toch 2 verkeerde lampen waren toegestuurd heeft de shop deze snel gratis omgeruild en kon ik de verkeerde lampen houden om retourkosten te besparen. Goede service !

we zijn heel blij met het cadeau

de energiebesparende douchekop bevalt heel goed.

Prima site en zeer snelle bezorging. Pakket was stevig en netjes

Prettig

Makkelijk, prettig, snel en goed! Perfekt dus...

Ben helemaal tevreden!

douchekop is beter dan verwacht

eerst getwijfeld om een spaardouchekop te nemen ivm douche comfort maar bleek niet zo te zijn, ben heel blij met de aanschaf ervan.

Werk goed

Zie er prima uit

Helemaal prima

Snelle levering en leuke actie van de gemeente Amsterdam

Ruim assortiment, goede kwaliteit!

Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering!

Doen wat ze zeggen

Leveren precies wat ze zeggen en zoals vermeld makkelijk aan te sluiten

top geregeld!

Goede site, snelle levering

Zeer blij mee

Bij eerste zending 1 kapotte lamp waarna er vrij snel een 2e nieuwe zending kwam. Dank voor deze snelle reactie.

makkelijk bestellen en veel keus!

prima (zie boven)

Prima product snel geleverd

Prima product snel geleverd en gelijk alles geïnstalleerd

voldoet aan mijn verwachting

Resultaat van o.a waterbesparende douchekop is nu nog niet merkbaar maar gevoel is aanwezig dat dit minder verbruik oplevert.te merken aan waterdruk ect bij douchen.

Top een goede actie

Ik heb inmiddels alles vervangen en ben er heel blij mee dank jullie wel

Mooi licht

Mooi licht ben er blij mee

Goede kwaliteit snel geleverd

Makkelijk gemonteerd snelle levering

Ik ben blij met de box, hartelijk bedankt, maar voor de lampen zou het fijn zijn dat er een hoger wattage te krijgen was. Ik vind de wattage te laag.

Goede actie

Ik ben er blij mee met die energie besparende lampen ze zijn veel zuiniger dan een gewone gloeilamp

Isarweg 10

1043AK Amsterdam