Makkelijk

Zeer gemakkelijke bestel side, en een snelle levering

Prima levering

Netjes verpakt en snelle levering van de bestelling.

Super blij

Bestelde artikelen heel snel ontvangen, direct gebruikt

Snel geleverd tevreden met product

Goeie producten

Producten zijn snel en volledig geleverd. Met name het radiator folie met magneetstrip is top.

Snelle levering, duidelijk over producten, producten makkelijk in gebruik

De dimbare lampen flikkeren in de 2 na hoogste stand. Als leeslamp had ik graag een hoger wattage gehad maar die was er helaas niet

snel geleverd ,en handig gemonteerd

Mijn voordeur en verwarming radiatoren zijn nu beter tochtvrij en geïsoleerd!

Goede producten, fijne service

Goede producten, fijne service

Snel en correcte afhandeling van mijn bestelling

Prettige ervaring met de website, makkelijk alles kunnen vinden. Bestelling is correct verwerkt en was goed verpakt en snel geleverd.

Gedeeltelijk tevreden.

Prima, behalve de ledlampjes die ik ontving om mijn halogeenlampjes te vervangen. Die pasten niet, ze hadden dunnere pinnetjes die ook nog dichter bij elkaar stonden.

Prima douchekop

Zeker een fijn product, dat voldoet.

Goede producten, snel geleverd

Hele goede actie , zeer nuttig

Blij met de stekkerdozen , alleen de waterbesparende. Slang past nergens op

Leuke website met leuke besparende items

Uitgebreide product keuzes, duidelijke omschrijvingen en nice to have things

Leuke producten waar je iets aan hebt

Goed spul, snel geleverd

Ledlampjes en een dimmer besteld. Alles volgens specificatie en alles werkt goed

Was snel binnen er ontbrak 1 ding en heb gebeld 3 dagen later bezorgd echt een goede service ben er heel blij mee

Van de box met lampen zijn er inmiddels 4 gesneuveld! Ik krijg geen reactie op mijn mails!

Meteen al bij de start gingen er 2 lampen uit de box knipperen en daarna kapot. Inmiddels heb ik 3x gemaild en verteld dat er 4 kapot zijn. Ik heb geopperd dat ik misschien een box heb gekregen met een productie fout, maar ook daar wordt niet op gereageerd. Hoezo energie zuinig en beter voor het milieu als de lampen maar een paar weken meegaan? Ik vind het bijzonder jammer dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen en ik geen reactie en nieuwe box krijg.

Supersnel

Duidelijke website Wij hebben gekozen voor een radiatorventilator. Was er snel en binnen 1 minuut al werkzaam. Wij overwegen om er meer aan te schaffen.

Box heel snel ontvangen en nu installeren

geweldig

geweldig heel blijmee

Mooi initiatief, door het voucher zeker de moeite waard

Ontvangen en geïnstalleerd, leuke en mooie gadget. Alleen handleiding beetje incompleet.

prachtig

Hele mooie actie, zeer gewaardeerd

prima initiatief

prima initiatief