Fijn

Snel en fijn

hartstikke goed!

Omdat ik het sowieso een heel goed initiatief vind dat mensen, deskundigen, bij de mensen thuis kunnen komen om advies te geven_ Gewoon te kíjken hoe de "technische" situatie is, en dan dáarop afgestemd advies geven! Dan voel je je meer gemotiveerd enzenz. Het is nu eenmaal niet alleen beter voor je eigen portemonnee.., maar ook gewoon zeer belangrijk met oog op de toekomst ;))!

Leerzaam

Op zich leuk al kan ik niet alles gebruiken.

Fijne ervaring

Fijne service en vriendelijk

Prima, op de brievenbusklep na.

De brievenbusklep was na slechts enkele malen van open en dicht gaan al afgebroken.

Snel, goed en makkelijk geregeld.

Goed !

producten waren conform mijn wens.

Diverse componenten uitgezocht die aan de verwachtingen voldeden.

Leuke aanbieding maar lampen zijn niet dimbaar en dimmer dimt over een klein bereik

Bij deze aanschaf had ik een bij elkaar passende set verwacht. De dimmer dimt niet naar nul, de lampen waren niet dimbaar (niet teruggevonden in de omschrijving)

keuze uit veel producten

voor elke besparing is er wel een product te vinden

Ruime keus

Heel goede actie!! Ruime keus in producten, er is voor iedereen wel iets nuttigs te vinden. Heb mijn spulletjes direct in gebruik genomen. Ben er erg blij mee.

Prima! Snel geleverd en werken goed.

Prima! Snel geleverd en werken goed.

Heel goed, snelle verzending!!!

Prima producten.

Snelle bezorging.goede producten

Blij met de korting op deze uitstekende waterbesparende douchekop

Snel geregeld en goede producten

Zeer snelle levering van het product, top

Positief

Snelle levering en goed verzorgd.

Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Prima geregeld, vlotte levering

Leuk initiatief

Hetgeen wat ik gekozen heb helpt niet echt goed om water te besparen, om de led an te laten gaan moet ik meer druk erop uit oefenen.

Vlekkeloos

Had de diverse reviews gelezen en hield mijn hart vast. Edoch: snel, correct en vlekkeloos geleverd. Compliment

alles in goede orde ontvangen, zou wel graag de volgende keer het pakket op een afhaaladres willen ophalen

Goed, makkelijk te monteren

Ik heb radiator folie aangeschaft. Was makkelijk te monteren en ik heb het idee dat het warmer is binnen en blijft, heel fijn!

Duidelijke web site, snelle levering

Isarweg 10

1043AK Amsterdam