simpel te bestellen en wel erg snelle levering!

s,middags besteld en de volgende dag al geleverd ,keurig verpakt en gelukkig niet in een extreem grote doos.

Geweldig duurzaam en niet duur!

Snel en accuraat

Ik ben heel benieuwd hoeveel ik bespaar door deze ledverlichting

De zending was heel snel binnen. Goed geregeld.

zo als gewoonlijk valt het weer tegen

ge mag voor 70 euro bestellen he hoe ? daar is over na gedacht toch ? of ik heb het verkeerd gedaan , da gebeurd ok wellus .

Nog niet zo positief

De water/energie besparende plaatjes voor in de kraan en de douche kop maakten dat de HR-ketel een brommend/verontrustend geluid ging produceren en heb ik maar weer verwijderd. De stekkerdoos met de aan/uit knop werkt goed (om de standby van apparaten op te heffen). De tonzon folie voor achter de radiatoren moet ik nog plaatsen. Zie een beetje op tegen het gepruts, maar gaat zeker nog gebeuren. De matige beoordeling ligt dus ook gedeeltelijk aan mijzelf. Het initiatief voor de actie vind ik top.

Energie op snel naar de Energiebewaarshop

Groot assortiment voor het besparen van (dure) energie

Goed product en snelle levering

Ik heb een set van twee radiator ventilators aangeschaft. Bestellen ging vlot en eenvoudig. De levering in 2 dagen (tijdens Kerst week!). Product werkt prima, simpel te installeren. En geen plastic in verpakking, alles in karton.

Super blij mee

Prima initiatief. Goede afhandeling. Blij met producten.

goed kwaliteit product.

Prima bespaar producten. Alles is in gebruik en werkt prima. Fijn dat de gemeente hier aan meewerkt.

De dimmer uitgeprobeerd maar de led lampjes waren niet dimbaar.nieuwe aangeschaft alles is oke. Grote pluim voor deze subsidie.

Geweldige service

De website is ingedeeld in verschillende thema's (water, gas, electra enz) waardoor je snel een overzicht hebt van de producten per thema. Ik was daarom zo klaar met de bestelling. De producten werden na 1 dag al bezorgd. Super!

Wat ik heb besteld heb ik ontvangen en ook nog eens heel snel!

Ben zeer tevreden met de door mij bestelde artikelen en ik heb ze meteen in gebruik genomen

Geleverde goederen voldoen in eerste instantie prima

Bovenstaande zin geeft dit al aan

Een deel van de artikelen is goed bruikbaar

Onze eerste keus qua artikelen bleek niet meer voorradig. We gingen daarom voor een pakket. De deurdranger blijkt niet te werken bij onze deur en de kwaliteit van de douchetimer is niet zo goed. Met de rest van de spullen (lampjes, tochtstrips en waterbesparingsrondjes) zijn we tevreden.

Netjes en goed initiatief

Goede ervaring

Wat mij vooral is opgevallen is de snelle afwerking.

Echt goede artikelen om te besparen

Ik ben heel blij met mijn gekozen producten. Het assortiment om uit te kiezen was ook zeer groot. We gaan het zien als de rekeningen gaan komen hoeveel ik daadwerkelijk bespaard heb.

Alles volgens afspraak.

Mooi product.....of het effectief werkt?.... De tijd zal het leren.

zeer tevreden

voor mij ( 80 plusser) gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Prima producten, snel geleverd.

Snel en makkelijk besteld. Goede producten.

GEWELDIG

Geweldig pakket hier kan ik wat mee

Prima snelle levering

Blij met de actie

Ruim aanbod en vlotte levering.

Vlotte levering, meteen gebruikt en zeer tevreden. Het bedrag laat alleen niet echt veel toe :)

Goed voor elkaar

Makkelijk en snel geregeld!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam