Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Ik vind dit een goede actie, maar waarom alleen voor woning -EIGENAREN

Het materiaal is goed te gebruiken

Bijzonder snelle levering

Mooie producten en snelle levering, hele mooie actie

gewoon goed

Zeer snelle en goede artikelen

Makkelijk te bestellen en goede artikelen

Handig energie besparingen

Kwaliteit

Blij met de spullen

Snel geleverd de douchekop werkt goed

Ja goed

Erg energie zui.nig

Geweldig initiatief om energie te besparen.

We zijn zeer verheugd, dat we op deze manier worden aangespoord om nog meer energie en tijd te steken om na te gaan hoe we nog extra energie kunnen besparen waardoor het milieu wordt ontzien (besparing) op vele fronten. Zoals: Water, Gas, Elektriciteit, Brandstof voor de auto. Dus een geweldige opsteker!!!

gemakkelijk en goede producten

prettig , gemakkelijk te bestellen en mooie en handige producten

Helemaal goed.

Besteld en netjes op tijd ontvangen. Goede keus gemaakt wat fitting en wattage betreft. Blij met deze lampen. Ga binnenkort kijken welke lampen in huis worden gebruikt en eventueel worden vervangen.

geweldig assortiment prima service

besteld en vrij snel geleverd

Goed initiatief

De spullen die ik besteld heb zijn goed voor mijn beurs en voor het milieu.

goede en mooie actie, om na te denken, hoe wij kunnen besparen op de energie rekening.

Gaan ons best doen.Lamp en tochtstrip a in gebruik. Douche kop, volg week.

Prima initiatief

Ik kon een goede keuze maken.

Geweldige actie erg blij mee

Geweldige actie erg blij mee

Leuke actie en vlotte levering

goede actie

producten snel ontvangen, nu kijken wat het oplevert

Top.

Snelle levering. Windblowers perfect. Meer warmte in huis, minder gasverlies.

hele goede

hele goede

Snel en duidelijk

Een mooie actie

Netjes in gepakt en mooi degelijke kwaliteit

Goed initiatief

Initiatief is goed. Inhoud vd energiebesparingsdoos is matig schat de inkoopwaarde op euro 10,00 Het was mijn eigen keus deze box te bestellen maar heb niks aan de inhoud. Aluminiumfolie voor cv?? Plastic voor het raam? Deursluiter waar je speciale scharnieren voor moet hebben? Nee ga het weggeven.

Leuke actie

Leuke actie. Snelle levering.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam