Geen problemen met de ontvangen spullen.

Toppie!

Makkelijk, eenvoudig en handig

Prima website en shop

Het duurt even voor het bezorgd wordt maar was niet verkeerd. Jammer genoeg passen de veren niet op mijn deuren en dat was iets wat mij van tevoren niet duidelijk was.

Drangers toppie

Heel verrast dat onze bestelde spullen in een keurige doos aangekomen waren. Wij zijn blij met onze lampen onze drangers en folie. Vooral de super drangers vinden we te gek, je staat er gewoonweg niet bij stil hoe je zonder deze drangers de deuren vaak open laat staan. Je ziet ze ook nauwelijks. Dank jullie wel. Nederland zo op de goede weg!

Goedkoop en snelle levering

Voordelige webshop met snelle levering

Goede uitvinding. Huis wordt snel opgewarmd waardoor de stookkosten worden gereduceerd.

Helemaal top!

Bedankt voor de mooie artikelen

Leuk ik heb ze nog niet allemaal gebruikt wat er in zat maar dat komt van zelf wel in ieder geval bedankt voor de box.

Perfect!

Bestellen was super gemakkelijk, duidelijk en snel. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kraan...die werkt fantastisch!

Makkelijk

Voldoende keuze, snelle levering.

Tevreden over het geleverde

Snel geleverd,keurig bezorgd.

Heel blij met de gratis geleverde produkten,snel geleverd en netjes afgeleverd.

Half goed, half niet goed

Mijn eerste voorkeur was uitverkocht. Daarom een dubbele fan besteld. Toen kreeg ik alsnog de enkele die uitverkocht leek. Dat was raar. Gemaild en alsnog de andere helft gekregen. Wel met 5 ipv 4 ventilatoren. Dat is een beetje een goedmakertje, denk ik dan.

veel artikelen niet verkrijgbaar

Praxis was niet voorbereid zeiden ze over deze actie met gemeente gamma veel niet aanwezig Coronastop is er dus geen mgelijkhheid om restbon in te leveren

Goede producten

Duurzame kwalitatieve producten. Snelle correcte levering.

Verrassend goed!

Ik was aangenaam verrast met de inhoud van de website. Duidelijk en makkelijk.

In een woord geweldig

Een mooie colitis spaarlampen kwamen goed van pas

Goede actie voor een goed doel.

Snelle levering, artikelen direct te gebruiken.

Zeer snelle service en levering

Goed verpakt en snel bezorgd.

Topbedrijf.

Prima actie gemeente om haar inwoners aan te sporen om energie te besparen.!

Gratis producten o.a. led lampen van de gemeente toegepast, de lampen in huis vervangen.

Prima materiaa,l had ik net nodig

Via een kennis op deze club geattendeerd. Heb er isolatiespullen gekocht die ik zelf wilde aanschaffen. Via subsidie van mijn gemeente kwam het uiteraard een stuk voordeliger uit voor mij.

uitstekend

Alles perfekt