Veel doos weinig inhoud

Weet helemaal niet wat ik Met die energiemeter moet doen! De folie voor achter de verwarming is een stoeipartij geworden dus weggegooid

Gratis is mooi en daar moet je niet te veel van verwachten.

De ventilatoren voor op de radiator maakten meer geluid dan ons was voorgespiegeld. Ik heb ze teruggestuurd en een andere bestelling gedaan een paar weken terug maar daar wachten we nog op. Ook een luxe artikel dat ik niet besteld en betaald heb heb ik teruggestuurd maar daar ben ik niet eens voor bedankt.

Producten nel ontvangen en functioneren goed

goede en snelle levering

Prima levering

Snelle levering. Top

100% gebruikt

Folie voor ramen matige ervaring

De folie die ik besteld heb is matig. Het aanbrengen vergt veel geduld. Het komt op de kozijnen waardoor je de rand blijft zien. Ik ben ook benieuwd wie het er strak op heeft gekregen. Geen aanrader

Goed dat er iets van besparing gegeven komt

Door mij laat besteld maar levering was snel en prima.

Super fijn! Is er nog een bespaarbon over??graag dan.

We weten nog niet of het minder geld kost in de maand januari, dus of er wist te behalen is met de extra isolatie. We hopen van wel!!

Prima materiaal

Prima produkt

Prima ervaring

Snel en correct geleverd, artikelen naar tevredenheid.

ik ben blij met wat ik heb gekregen

fijn dat dit is gedaan het is een mooi idee

Kwaliteit lijkt mij uitstekend. Veel dank Opsterland.

Tot nog toe uitsluitend positief.

duidelijke informatie over de producten

goede uitleg met kwalitatief goede producten

SpeedComfort Radiatorventilators zijn eenvoudig te installeren

Het geluid wat ze produceren is nogal irritant, voor mij. Ze zijn niet echt fluisterstil. Een verbetering zou kunnen zijn, als ze in snelheid te regelen zijn. Nu, moet ik ze regelmatig uitzetten, wanneer ik voor een lange tijd in de ruimte ben.

Duidelijk, snel geleverd!

De tochtstrip en deurstrip zijn gemonteerd Hall is veel minder koud! Prima actie, hartelijk dank!!

Duidelijke webshop, goede producten

Goede en snelle levering

Netjes conform afspraken en gemakkelijk om bestelling te plaataen

Zie bovenstaand

Top actie

Leuke actie

top!! heel blij mee en super snel afgeleverd.

altijd fijn om zuinigere voorzieningen te kunnen leven. alles is al zo duur tegenwoordig.

ben heel tevreden over het geleverde.

alles in orde

Prima producten die bijdragen tot besparing

Nuttige producten, makkelijk te bestellen en een snelle levering

Mooie energie besparende producten

Snelle levering en producten waar je echt een bijdrage levert aan een groene samenleving

We hebben een douchekop gekregen die met 4 kleurwisselingen laat zien hoeveel water je gebruikt. We proberen de douchebeurt nu niet langer dan 2 kleuren te laten duren.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam