De douchekop spuit water vanuit de achterkant, waar de slang vast zit

Prima, maar jammer dat er dingen bij zitten op batterij

Douchetimer op batterij wordt zonder batterij geleverd. De zandloper was toch handiger, en milieuvriendelijker, geweest.

Veel keuze,top

Veel keuze en super snelle levering.in het weekend wordt alles geïnstalleerd.

Goed initiatief

Ik vind het super dat hier geld voor beschikbaar gesteld wordt. Om de lampen te bestellen kost tijd, omdat het allemaal moeilijk te vinden is.

Goed geregeld, snel bezorgd

Goed geregeld, snel bezorgd

Geweldige actie! Ik heb zeker meteen alles in gebruik genomen en ben er super blij mee. D'r kan nog ,at aan m'n huis gebeuren voor besparing

Goede site en levering

Snelle levering, goede site

Perfect geleverd

Alles geleverd. En alles direct in gebruik genomen.

Goede actie

Goede actie om te besparen.

Hier krijg ik nou energie van!

Mooie subsidie-actie via de gemeente en snel geleverd! Blij mee!

Mooie site met goede producten

Via een subsidie regeling op de site uit gekomen en zodoende hier iets gekocht. Nette site duidelijke communicatie en netjes verpakt voor verzending.

Super. Voor mijn broer besteld.

Ik denk dat als ik niks voor mijn broer besteld had hij nooit iets van deze energiebesparndemaategelen gebruikt zou hebben.

Heel blij ermee. Dank je welm

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en ik hoop met de artikelen net zo goed te besparen

Slecht

Ik heb een energie besparende lamp besteld welke op beweging zou aan moeten gaan , echter de lamp gaat met grote regelmaat spontaan branden dus geen energie besparing , je kunt er niet van op aan van de werking .kwaliteit van het product is niet goed

Na een dag kapot

Geen gebruik van kunnen maken, was binnen 1 dag kapot.

Valt tegen

Ik heb producten gekregen maar de lampen heb ik niets aan je moet ook een aparte lamp kopen voor je de lampen kunt gebruiken ,jmr

matige informatie en assortiment

Het assortiment is erg beperkt. De verstrekte informatie bij de producten geeft geen duidelijk beeld.

Hoge prijzen

De winkels die zijn aangesloten bij de regionale energie loket zijn duur, onoverzichtelijk en traag met leveren. Vreemd dat marktwerking niet geldt voor webshops die draaien op gemeente geld.

Nee

Ik heb de verkeerde bestelling geplaats dus niks aan de grote lampen

Niey wat ik er van verwachten

Werkt gewoon slecht die smartlampen

Hallo, ik heb een vraag gesteld via mail. Keurig maar liefst 8 dagen gewacht. Helaas niet binnen die tijd antwoord gekregen.

Zeer snel ontvangen. Erg blij mee.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam