Goed snel

Goede keuze snelle levering

Goede en snelle levering.

Heel goede actie om bewust te worden van energiebesparing.

Heel goede actie om bewust te worden van energiebesparing.

via internet ledlampen en leddimmer besteld. Binnen 2 dagen in huis.

Ik ben er heel blij mee

Ik ben er heel blij mee bedankt

Goed samengestelde box

Ben heel tevreden

Duidelijk en leuk meegenomen.

Goed en snel

onvolledige voorlichting

Het paste op geen enkele van mijn radiatoren. Ik heb hem dus doorgeschoven. Voorlichting over de maat die de radiator moet hebben is dus gewenst!

Oud product

Ik heb een speedcomfort ventilator voor de verwarming gekocht. Extra bevestigingsmateriaal moeten kopen. Toen ik een week later een tweede kocht bij de bouwmarkt bleek dat ik via de energiebespaarshop een oud model had gekregen en in het nieuwe model de bevestiging al had ingebouwd.

Slecht

Niks ontvangen, wel gemaild met jullie maar doorverwezen naar post nl. Jammer

Goed bedrijfsmodel

Wat een goed bedrijfsmodel hebben jullie zeg?! 70 euro vangen met een of andere subsid voor 6 led lampjes. Well done!

Blaast koele lucht ipv warme lucht

Zowel op een radiator als in de convectieput geprobeerd volgens de handleiding, maar de fan blaast koele lucht. Als ik mijn handen boven de convectieput hou, voel ik warmte opstijgen. Maar precies boven de fan voel ik koele lucht. Kamertemperatuur is 19 graden. Misschien werkt het als de verwarming hoog staat, maar dan bespaar je juist geen energie. Teleurstellend.

Strips plakken niet goed

Ik heb geconstateerd dat het kozijn niet goed aansluit aan de muur. Op deze aansluiting heb ik de tochtstrip fraught excluder geplakt maar die laten los.

Veel te hoge prijzen voor de producten

Ik snap dat het bedrijf commercieel is, maar over de rug van de gemeente en in het kader van duurzaamheid vind ik dit niet correct. Ik leg de schuld ook. Ik de gemeente. Overall helpt dit totaal niet in de energietransitie. Druppel op een gloeiende plaat. Te duur aangeboden producten. Zonde van het gemeente geld. Er werd ook nog een product vergeten in de box te doen. Wederom een doos en een auto laten rijden. Niet heel duurzaam.

Plakt niet goed.

Ik had de tochtstrip/tape D-profile, heb het bij mijn deuren gedaan, maar blijft niet goed zitten, het blijft iedere keer aan de deur plakken en dan gaat het weer los en het kruipt weg waardoor er op plekken geen tape meer zit. Erg jammer dit, maar goed dat het gratis was.

Niks ontvangen?!

Na lang lang wachten, en contact nog steeds niks mogen ontvangen? En dan een mail sturen om een waardering te geven????

Lijken prima producten.

Ik moet ze nog installeren/bevestigen, maar het lijken me prima producten.

een mooie set lampen.

ik heb een aantal oude lampen van 60 watt vervangen voor de nieuwe lampen van de energie shop en ik ben er erg blij mee.

Ben er erg blij mee

Vanwege en aankomende verhuizing heb ik de douchekop nog niet geprobeerd. Maar werd netjes op de hoogte gehouden over de levering. Dus ben tot nu toe te spreken over Wneegie Bespaarshop.

Top...geweldig product

Ideaal om je huis te isoleren...

perfecte levering

alle bestelde artikelen goed verpakt en geleverd

goed service

Mooie actie draagt bij aan het besparen van energie warmte en verbruik van teveel water.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam