Fijn dat dit mogelijk was. Ik heb alles direct geplaatst en vooral de douche Timer is hier mijn favoriet! Helaas niet van de pubers

gemakkelijk en snel

Het kostte niet veel moeite om de producten te kiezen en te bestellen. Het pakket werd kort daarna bezorgd. Geen problemen.

Was snel binnen en konden er meteen gebruik van maken

Vlot geleverd

Goede materialen om je huis te isoleren,scherpe prijs

Zeer goed initiatief!

In ons geval gekozen voor de led lampen, onmiddellijk alle oude gloeilampen vervangen. Gloeilampen die toen nog overbleven ook vervangen door zelfgekochte led lampen. Wij vinden het een zeer goede actie, om de mensen toch het besef te geven dat e.e.a. erg nodig is.

Goed plan n snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis zelfs met de drukte van de feestdagen. Ben er blij mee

Niet wat ik er van verwacht had

Ik had een box zonder lampen en met heel veel tochtstrippen, ook een brievenbus borstel, kreeg het idee dat de lampen eruit gehaald waren en waren omgeruild voor de tocht strips

Toch de verkeerde keus gemaakt

Omdat ik van mening was. Dat de renovatiewerkzaamheden eerder zouden aanvangen. Heb ik eigenlijk alleen maar spaarlampen en een spaarmeter gekozen. Had ik echter geweten dat de werkzaamheden uitgesteld zouden worden of vertraagd zouden zijn. Toch gekozen voor meer tochtstrips en isolatie materiaal rondom de buizen gekozen. Ik vrees dat ik deze als toch zou moeten aanschaffen. Echter ben ik wel erg blij met de lampen die ik nu nog heb

Top initiatief

Mooi initiatief om bewoners Amsterdam mogelijkheid te bieden om mee te kunnen werken aan energiebesparing dmb subsidie. Goed aanbod en klantvriendelijke website van energiebespaarshop. Tijdige communicatie mbt bestelling en levering.

Heerlijk ontspannen onder de douche Eenvoudig maar goed

Prima geregeld!

Ga de folie achter de radiatoren plaatsen. Ben benieuwd naar resultaat. Goed initiatief! Bedankt.

Blij mee

Snel geleverd. Al in gebruik.

Zeer prettig, overzichtelijke website, geen moeilijke woorden. Duidelijk

Nette site en snel thuis geleverd.

Waardeloze gloeilampen - al kapot

Twee lampen gebruikt, een flikkerde vanaf het begin, de andere werkt alleen voor wat maanden dan niet meer.

Teleurstellend

De krimpfolie voor glas was een drama. Door mijn eigen onwetendheid over de lampen en onduidelijkheid over de lichtsterkte de verkeerde lampen besteld. V.w.b de kranenbespaar filters heb ik geen idee wat het gaat opleveren.

Kan effect moeilijk beoordelen. (heat fan)

Montage voor convectors niet duidelijk. Niet prettig dat product zo maar 10% duurder is en ik dat moet bijbetalen omdat ik enkele dagen later heb besteld dan mijn buurman.

Besteld en snel geleverd

Ik kreeg wat ik had besteld

Eenvoudige troep

Dranger klapt bij de eerste opening van de deur direct uit het hout door slappe schroefjes. Brievenbus klep mist veer om effectief te zijn en niet open te blijven staan ... Is misschien omdat het de goedkopere dingen waren, maar zorg dat het zinnige dingen zij.

Veel bij moeten betalen

Veel bij moeten betalen, ventilatoren voor op de radiator maken storend veel geluid en nauwelijks effect merkbaar. Levering vlot.

waaerdeloze informatie omtrent de juiste webshop, goede producten, slecht assortiment.

De melding van de energiebesparende gratis producten was verwarrend. De gemeente wist nergens van, verwees mij later naar een nietbestaande website. op internet was het even verwarrend. uiteindelijk bvond ik de juiste website, maar had hulp nodig van de medewerkster om het juiste product te vinden. sommige producten waren al op. heeft me al met al twee dagen aan tijd gekost. Ondoordachte actie van een groep ambtenaren die totaal ongeïnteresseerd is voor wie een gratis energiepakket een enorme besparing op hun uitgaven kan betekenen.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam