Maanden geleden besteld, nog steeds wachtende

Ik heb in oktober een TL buis voor in de badkamer en een douchekop besteld en nog nooit heb ik zo lang moeten wachten op mijn pakketjes. De TL buis is nog steeds niet binnen na bijna 3 maanden. Ik weet niet waarom de producten in de webshop stonden want ze waren niet in de buurt van beschikbaar.

Slecht

Waterbesparende plastic dopjes maken teveel geluid dat zelfs buren last van hebben

Was erg blij met de box

De lampen zijn al stuk na een paar maanden in gebruik erg vervelend.

Product werkt erg slecht

De verwarmingsventilator werkt alleen als je de verwarming volledig openzet (niet echt milieuvriendelijk) en blaast vervolgens lauwe/koele lucht de woonkamer in. Totaal niet wat ik verwachtte. Had achteraf liever iets anders gekozen, de verwarmingsventilator is achterin de kast beland.

de geprognotiseerde besparing is 0

Apparaat werkt absoluut niet bij een convector. Zonde van de 75 euro

Beperkt bruikbaar

Sommige timers zijn te complex

nooit aangekomen

Is nooit aangekomen

ventilatoren werken best , de thermostaat niet

De ventilatoren blijven draaien ,ook als de radiator koud is .

Niet tevreden

De Waterbesparende straalslang Supreme - M22/M24 – glad had ik een verkeerd ontvangen (lijkt niet wat stond op de foto op de website). Die heb ik teruggestuurd en achteraf een nieuwe vouchercode was aangemaakt De twee straalregelaars heb ik al retour gestuurd nadat ik een gesprek met Pjotr had. De waterstroom is heel weinig ( ca 10%) van de normale stroom! De twee staalregelaars had ik teruggestuurd met een envelop en daarop stond het antwoordnummer via de postbus. Onlangs had ik contact opgenomen met jullie bedrijf over het ontvangst van het envelop maar heb ik nog geen reactie gekregen. De bedoeling dat een nieuwe vouchercode wordt aangemaakt en toegevoegd aan de bovengemelde voucher.

Kan ik niet gebruiken .

De cv staat hier niet aan, minimaal aan lichtgebruik

Werkt niet

Heb een radiator ventilator besteld, maar ik merk geen verschil als hij aanstaat, als hij al aanslaat

Slecht product

Mail gestuurd naar het bedrijf hoe die verwarmingsventilator werkt. Hij sloeg niet automatisch af. Geen antwoord gehad helaas

Site komt niet heel professioneel over

De site ziet er wat houtje-touwtje uit. Matige zoekfunctie, onoverzichtelijk, slechte foto’s, onvolledige productinformatie en geen mogelijkheid om producten te sorteren op bijv. prijs. Levering is wel erg snel.

Zeer slecht

Wij hebben 1 soort lamp besteld maar kregen 2 verschillende lampen die in de zelfde doos zaten een beetje oplichting.

Slechte voorlichting

Mooie producten maar als je zoals ik een waterbesparende douchekop kop hebt besteld zeggen ze er niet bij dat er ook nog een stang van a80,- euro hij hoort.! Ik heb er dus totaal niets aan en ligt voor oud vuil in de schuur.. ik heb namelijk die 80,- euro niet om uit te geven.

De gedachte is leuk.

Jammer dat een groot deel van de producten niet bleek te werken.

Heb er niet veel aan

De folie kan ik niet gebruiken de magneetstrip blijft niet op mijn radiators zitten/ ook bij vriendin in Tegelen niet die heeft alles moeten vast plakken en ik maar ook zij vinden de lampen te vel dus gebruik alleen op badkamer

Klik aan blijft uit

De klik aan uit. Is dus alleen de schakelaar voor op de muur. De module wat het moet schakelen zit er helaas niet bij. Ik had er drie besteld. Ik kan er dus niks mee.

Brievenbus na 1 krant stuk, andere artikelen prima.

Klepje brievenbus brak bij de eerste krant al af.

Onduidelijkheid over compatibiliteit van producten

Eerste keer bestelde ik een energiemeter die niet goed werkte. Netjes nieuwe bestelling kunnen plaatsen met de korting na terug sturen product. Vervolgens lampen, sensor en Afstandbediening gekocht met bijbetaling maar dit blijken diverse merken te zijn waardoor niet samen te gebruiken. Erg teleurstellend. Toch veel uitgegeven hieraan.

een paar artikelen niet bruikbaar

Een aantal bestelde artikelen waren helaas niet bruikbaar (pasten niet in de lamp waarvoor ze bedoeld waren). Ik kon ze wel ruilen, maar moest dan zelf EUR 7,50 betalen / inleveren i.v.m. de kosten.... Dat vind ik niet heel energiezuinig, aangezien dat niet motiveert om iets te retourneren en het productie doelloos in de kast wordt gelegd.

Waardeloos

Heb waterbesparende artikelen besteld die niet voldeden en heb deze terug kunnen sturen en een nieuwe code ontvangen maar deze werkte niet. Heb hierover contact gehad maar helaas deze code blijft weigeren. Heb toen de moed opgegeven.

Waardeloos

Merk er niets van

Waardeloze artikelen

Voor 75 euro produkten uitzoeken, de ene heft op l de site niet op voorraad, andere helft producten waar je niets aan hebt Dan maar een energiebesparende doos met artikelen: douchekop; geeft vreselijk veel lawaai, door de lucht toevoer in de kop moet je je douche heter zetten om er warm water uit te krijgen. Drangers voor de deur; niet te gebruiken ivm andere deur inzet, dan nog t folie voor de verwarming; kan wat schelen qua warmte maar voor dit bedrag had ik liever 75 euro korting gekregen op mijn energie nota of een produkt waar ik wat aan heb.

Veel spullen niet kunnen gebruiken

Omdat het niet paste of niet gewenste resultaat bood. Enkel de lampen hadden waar ik er maar 1 van heb kunnen benutten gezien de maat fittingen in mijn huis.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam