€70 voor €25 euro aan waarde

Leuk om gratis energie besparende spullen te krijgen maar als ze €70 kunnen declaren voor deze spullen waar ik nog geen €25 voor neer zou tellen noem ik dit pure subsidie misbruik en diefstal van de belastingbetaler.

ik ben erheel blij mee

alles goed

heel goed

is heel goed

Ben blij met mijn energiebesparende producten.

Goede actie

Hele goede actie

Besparing

Heel blij met het pakket. Met de stijgende prijzen, ben ik blij dat ik wat kan besparen. En omdat de box gratis is, is het win/win. Voor mijn portemonnee én het milieu

Besparing en nog sfeervol ook

Lampen gekocht, mooi licht en zuinig in gebruik. Gecombineerd met slimme stekkers helemaal compleet !

ik ben tevreden

Na de aanvraag snelle correcte afhandeling

Onbereikbare niet communicerende firma

Duidelijk een nette internet firma die niet met klanten kan/ wil communiceren. Diverse telefoonnummers die niet opgenomen willen worden , en op e-mail word niet gereageerd.

Weinig producten voor het bedrag

Bij een bedrag van 70 euro verwacht je iets meer dan dat er geleverd is. Led-lampen heb je inmiddels voor rond de 5 euro per twee.

Niet naar tevredenheid

Had meer van het pakket verwacht. Zandloper functioneerde niet en inhoud van het pakket viel een beetje tegen. De cadeaubon die ik had had ik liever voor iets anders besteed. Helaas waren andere besparende dingen niet op voorraad.

hmmmm

Mijn energy meter type JGQ01S-01 is nu al de backup accu kapot. Kan m alleen maar instellen als ie in stopcontact zit, erg onhandig

Onduidelijke voorlichting

Moeilijk gedoe om beloofde bonus te kunnen ontvangen. Is niet gelukt! Onduidelijkheid over beloofde premie van 70 euro. Blijkt wassen neus te zijn. Slechte voorlichting en zeer slechte vragen in online quiz over energiegebruik. Volgende keer mogen jullie echt beter je best doen.

heb tot heden alleen de doch spaarkop ontvangen !!

ben tevreden over de doch bespaarkop , top

Niet zo tevrede

Nog te veel watt. Hebben andere gekocht met max.3 watt dim

Redelijk. Lijkt wat duur voor €50 3-4 lampen zag ik voor €10)

++ Bruikbaar waren vooral de lampen. Al heb ik geen enkele kleine fitting, maar wel meer dan 10 grote fittingen. +/-De contactdoos is voor mij te klein, meestal zitten er bij mij zo’n 6 stekkers in. + Het folie gebruik ik later wellicht, ik heb al eens iets achter de radiatoren gedaan, erg makkelijk werkt dat niet, eigenlijk zouden er haakjes aan moeten zitten, zodat je het aan de verwarming kunt hangen. -De douchetimer het minst, misschien voor kinderen.

Stroommeters gaan allemaal kapot

Ze zijn van zeer slechte kwaliteit. Weggegooid geld.

Producten waren niet open te maken,

Product van de douchecoach eend was niet open te maken zonder het schroefdeksel te slopen. Plastic schroefgleufje gaat kapot! Erg jammer dat het product hierna de prullenbak in kon…

Rommel

De deurdrangers passen niet, mijn deuren en de scharnieren voldoen echter aan de gestelde voorwaarden. De tochtstrip dicht niet af daar er plakkers gebruikt worden welke een kier veroorzaken.

Lampen te fel

De led-lampen zijn veel te fel in licht. De sfeer van ‘s avonds lampjes aan is weg.

Prul in véél te grote doos

Mijn brievenbusklep bleek een goedkoop plastic prul dat slecht sluit (dus alsnog tocht doorlaat) en al snel uit elkaar viel. NIET duurzaam. Om de duurzaamheid nog verder te ondermijnen werd het verstuurd in een belachelijk grote doos waar de voordeur zowat bij in had gepast. Volgende keer ga ik weer gewoon naar de bouwmarkt

Ik vind het ziloos om zulke doosjes uit te delen

Alleen aan zo’n doosje met inhoud zonder een goede uitleg vind ik weggegooid geld. Het klinkt mooi , maar ik weet niet wat ik er mee kan doen om ook maar iets te besparen.

Wat een troep , pure geldverspilling

Alleen maar troep waar je niks aan hebt

Producten en service zeer slecht.

Erg krakkemikkige “zooi” waarvan 2 lampen niet eens te gebruiken (defect) waren. Van de 5 producten is er slechts 1 zonder klachten (douchekop) Geprobeerd contact te zoeken maar de klacht wordt genegeerd.

Niet juiste handeling

Ik bestel bij u de artikelen daar ik als referentie van de gemeente uw bedrijf opkrijg. Ik ga ervan uit dat het goed is om bij u dan te bestellen. Ik bestelde de radiator folie en er zijn magneetjes bij, trouwens waren deze naderhand opgestuurd, omdat deze er niet bij zijn geleverd. Het bedrag is niet vergoed door de magneetjes. Niet voor het milieu goed. Ik heb natuurlijk bezwaar ingediend. Trouwens de magneetjes gebruik ik ook niet, omdat deze zo ienie mienie kleine zijn en komt er één (of meer) op de vloer te vallen vind ik het levensgevaarlijk, daar ik kleine kleinkinderen hier vaak in huis heb. Aanbevelen: weet ik niet, twijfel voor ja terwijl ik wel ooit eerder besteld heb zonder een probleem ontstaan is.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam