producten niet geschikt waarvoor we ze in gedachten hadden

Lastig om de lampen op de juiste maat uit te zoeken

Producten zijn niet altijd even goed omschreven Verder zijn de door mij gekochte producten van goede kwaliteit maar niet helemaal wat ik verwachtte m’n de lamp

prima ervaring om bezig te zijn met besparen van energie

heb de meter besteld om inzicht te krijgen van het gebruik per apparaat. Nou dat is een eye opener kan ik je vertellen. Meteen daarna actie ondernomen en het werkt.

Goed initiatief

Waterbesparende douchekop gekocht en gemonteerd

Goed bruikbare artikelen.

Zie hierboven…

Snel opgepakt en direct gebruik kunnen maken van de producten. Heel erg bedankt

perfect.

goede ervaring we gebruiken al de voorwerpen die we gekregen hebben.

Mooie actie

Mooie actie om mensen op deze manier te stimuleren om energiezuiniger te gaan leven.

heel mooi !

een actie die ons de goede kant op duwt

goede aktie

Goede stevige straal

De douchekop is weliswaar een stuk kleiner dan mijn oude, maar qua prestaties zeker niet minder. De straal is zoals aangegeven stevig. Zelfs de echtgenote hoor ik niet klagen. Top product dus

Leuke actie

Leuke actie van de gemeente i.s.m. de energiebespaarshop. Er wordt niet veel ruchtbaarheid aangegeven das jammer voor veel inwoners.

Nog geen controle mogelijk.

Prijs is veel te duur voor wat het bied.

Een bijzonder goede actie !!

De aanbieding was erg attractief en ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt.

Gemakkelijk en snel

gratis nuttige producten om energie te besparen

Met de voucher ter waarde van €50,- heb ik een aantal nuttige kunnen bestellen die mijn energierekening omlaag te brengen!

Snel geleverd en goede producten!

Met de 2 smart lampen ben ik heel blij; naast het energie besparen kan ik ze met 1 knop aan en uit doen en ander licht geven voor overdag en de avond. Top product! Ook makkelijk te installeren. De tocht strippen voor de deuren kleven ook goed en zijn makkelijk aan te brengen. Het scheelt een hoop tocht! Kortom fijne producten die mijn huis een fijnere plek hebben gemaakt.

Super blij

Echte aanrader

Goede actie en goede kwaliteit

top

Kleine dingen en gemakkelijk te installeren.

Hopen dat het de gewenste besparing gaat opleveren met de huidige energieprijzen.

Tocht strips werken goed. Douchekop ook. Moet de radiator folie nog in gebruik nemen. Maar ziet er iig degelijk uit.

Mooie actie

Mooie producten, snelle levering!

Supermakkelijk te bestellen, mooie producten en snelle levering.

Hallo ik beb blij met de tochtstrip en de ledlampen. Het zat goed verpakt. En zijn netjes aangekomen.

Goed materiaal en snel geleverd.

Bestelde artikelen zijn kwalitatief goed en waren ook snel geleverd. Prima geregeld.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam