prima service

snel geleverd! verder alleen maar A-kwaliteit producten, dus daar valt niks op af te dingen

alle beetjes helpen, maar klein merk je niet direct aan den lijve

ik heb ventilatoren onder radiator, tl buizen vervangen door led, folie tegen buitenmuur.

Goede produkten

Helaas gebruik ik het apparaat waar je het verbruik mee kan aflezen niet. Te ingewikkeld. Had hier iets anders oor moeten kiezen. Helaas

Leuke actie

Nvt

Ontvangen product is anders dan op de website staat

De lampen die ik ontvangen heb zijn van Energie-klasse F terwijl op de site Energie-efficiëntieklasse A++ wordt aangegeven. Ik heb de klanten service gebeld, ze zeggen dat het om led-lampen gaat, die zijn sowieso zuinig!!. Als ik iets koop , sluit ik een koopovereenkomst met de verkoper. De verkoper moet dan het product leveren -dat hij beloofd heeft- zoals op de website staat.

Geweldig priduct

Zeer snel geleverd, goede service

Zeer goede, snelle service

Site was erg overzichtelijk, hierdoor snel besteld en werd nog snel geleverd ook!

waardevolle en bruikbare produkten.

Heb de produkten voor overgrote deel in gebruik.

correcte afhandeling en informatie

gewoon goed

Wij hebben een water besparende douche kop . Hier zijn we heel blij mee.

het is een heel goed plan om iedereen erop te wijzen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde.

Er is veel keuze in de energiebespaarshop. Jammer dat je niet een beroep kunt doen op iemand (eventueel tegen betaling) om je te helpen met installeren en dergelijke. PS: als het wel zo is heb ik het niet gelezen.

Dat ik kan meedoen om energie te besparen in huis

Ik had al mijn nieuwe lampen al voorzien van deze lampen zuinige besparing en daar doe ik graag aan mee

Goede producten met goede kwaliteit

De thermometers en ledlampen zijn echt een verbetering. Ik had nog oude gloeilampen hangen die heb ik inmiddels vervangen naar Led.

Fijne service en prima producten

Goede site met prima producten om te kiezen.

mooi pakket bedankt.

geweldig

Is goed bevallen!

Ben erg blij met de waterbesparende douchekop!

Er zijn redelijke keuze voor eenvoudige en nuttige energie besparing maatregelen.

Prima geregeld

Goed geregeld

Blij met de energiebox

Mooie service,fijne lampen

Mooie actie ,fijne lampen met laag energieverbruik

Er was heel veel keuze, maar het bestellen en de levering waren snel gedaan. Zijn er heel erg blij mee.

Pakket met led-lampen werd keurig geleverd. Helaas een lamp die snel kapot ging en die wordt nog nageleverd. Prima service.

Super en hartelijke dank.

De lampen zijn inmiddels in gebruik.

Goede producten netjes gelevert

Isarweg 10