optijd geleverd

Goed bedrijf

Zeer goed service, producten zoals op website te zien

Zoals boven geschreven makkelijke bestelprocedure, producten zoals geadverteerd, kwaliteit-prijs verhouding in balans.

Leuk initiatief

leuk gebaar.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Met een energiebespaar bon van de gemeente was het heerlijk winkelen in jullie online shop. Meteen na levering de kerstverlichting op de tijdschakelaar gezet! Eenvoudig en toch goed bezig.

goed om door de actie met duurzaamheid bezig te zijn

we hebben nagedacht over alle apparaten

Alleen niet blij met de plastic tochtstrips. Plakken niet en laten los

Volgens ons werkt het wel

Box met mooie producten, om zo eenvoudig energie te besparen.

Blij met het aanbod

Ik ben blij dat er vanuit de gemeente tegemoet gekomen wordt naar de bewoners om te besparen op de energierekening. Wij hebben een box gekozen die het beste bij ons past(te). We hebben lang niet uit alles de box gebruikt, maar we zijn blij met hetgeen we wel hebben gebruikt.

Veel keus, vlotte levering

Gebruik gemaakt van het gemeentelijk beschikbare budget, op deze manier proberen wij toch ook ons steentje bij te dragen om de energie kosten te beperken

Goede box en een prima actie

Snel geleverd prima actie

Veel keus en snelle levering.

Snel en betrouwbaar

De bestelling is snel geleverd. De bestelde producten zijn van hoge kwaliteit en kan ik jaren mee doen.

Topaanbieding

Wat werd beloofd , werd ook nagekomen

Snel en netjes geregeld

De website was duidelijk en makkelijk te overzien. Het bestellen ging soepel en was snel thuisbezorgd. Super goed geregeld.

Fijne actie

Verrast dat je een eigen keuze in de artikelen mocht maken

Snelle service, goede en stevige producten.

Energiebesparing en goede producten!

Ik ben heet erg blij ermee, helpt zeker energiebesparing en noodzakelijk tegen de kou! Superblij ermee. Hartelijk dank ervoor!

Geweldige aktie

Zeer snelle levering.

Keurig op de hoogte gehouden van de levering

Goed materiaal

Geweldig do-able bespaar trucs

Ik ben blij, vooral met de douche timer, die bespaart een hoop water !

Prima geregeld

Voor 50 euro is het pakketje minimaal

Hiermee wordt weer duidelijk gemaakt dat zgn duurzaam een verdienmodel is voor de bedrijven die duurzaamheid promoten.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam