Erg blij mee

Erg handig en lampen geven erg mooi licht

Prima producten

Top product

Product was eenvoudig te monteren

Tevreden klant!

Erg blij en tevreden met het aanschaffen van de water besparende douche kop. Het is een waar feestje voor je lichaam.

niets aan toe te voegen

Goede lampen

Fijn en makkelijke manier om te bestellen. Lampen zijn altijd nodig.

Nadat ik het besteld had werd het supersnel geleverd.

ik ben er blij mee

het is goed dat jullie reclame maken en je inzetten voor energie-zuinige produkten.

Ik heb bruikbare spullen ontvangen.

Ik heb de toepassingen bekeken en uitgevoerd.

Positief.

Dit was een goed aanbod.

Goed en kwalitatief.

Toepasbaar en zeker energie besparend.

Goed besteld, goed thuis bezorgd

Mooie producten!

uitstekend

goede producten

Heel fijn om op deze manier energie te besparen en zo m'n steentje bij te dragen voor een beter milieu.

Het is belangrijk om energie te sparen.

Dank voor uw hulp met de artikelen die helpen om de energie te sparen, zoals de lampen en douchekop.

Ben blij met de energiebesparende producten, niet met de leverancier

te laat geleverd. defect en teruggestuurd. beschuldigt aan de telefoon van vernieling. terugsturen van de bestelde producten en zelf de kosten moeten betalen. onbeschoft aan de telefoon

Wat laat ontvangen

Door late ontvangst heb ik hem niet helemaal kunnen benutten, ruim 3 weken na de aanvraag pas ontvangen.

Prima service en snelle levering.

tegelijkertijd goed ingepakt.

compleet en snel

overzichtelijke website met veel informatie en snelle levering

Was een leuke en bruikbare actie

Makkelijk en snel bezorgd

Geweldige middelen om snel en eenvoudig energie te besparen!

De box snel uitgepakt en de energiebesparende items meteen in gebruik genomen. Dat voelt goed, je doet tenminste iets.

Handig in gebruik

Douche bespaard goed radiator folie even zo

Gemakkelijk zoeken,snel geleverd.

Op de mooie site was het gemakkelijk zoeken en bestellen. Bestelde item werd snel geleverd.

Snelle netten levering

Super deal!

Mooie deal, handige producten. Direct alles in gebruik genomen.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam