Prima ervaring.

Fijne doos met LED-lampen.

Blij mee

Ben erg blij met het energie pakket. Snel bezorgd ook. Top!!!

Snelle levering en ben er superblij mee! Bedankt!

mooie producten

Mijn aangeschafte producten zijn mooi en duurzaam. Ze werken goed en het bespaard me ook nog eens geld door een lagere energierekening.

Prima spullen

Als je de handleiding goed leest is de folie prima te installeren.

Redelijk goed.

Ik heb mijn producten in gebruik genomen. Ik ben heel blij met de handdouchkop en de brievenbus afsluiter. Helaas bevalt de PIR contactschakelaar met bewegingssensor niet goed. Hij gaat niet altijd weer uit na een periode zonder waargenomen beweging. Heel jammer want die van mijn broer werkt wel goed. Hij heeft precies dezelfde besteld.

Perfecte en zuinige lampen

Mooie aktie!

Fijn dat je op meer manieren kunt bestellen of afhalen en dan vooral wat je zelf het beste kunt ggebruiken.

Makkelijk te monteren

Alles was welkom echt een 10j

Dank u wel voor dit pakket

Goed verpakt en snel geleverd.

Handige inhoud van de bespaarshop doos

Goed hoor

Er zitten allemaal goede bruikbare dingen ik de box

Blij mee

Prima service en blij met producten

De ontvangen artikelen zijn nuttig om energie te besparen.

geen commentaar

Genoeg keuze alles heel duidelijk op de site, en snelle levering.

Goede produkten!! Snelle levering

Alles goed in orde

supersnelle levering

Goede actie

Goeie actie met deze gratis energiezuinige producten. Hopelijk volgende keer keuze uit iets groter assortiment

Snel besteld en snel geleverd!

Ondanks dat ik even twijfelde is het allemaal snel en goed geleverd. Heb wel even moeite gehad met de felheid van het licht maar gelukkig waren de lampen dimbaar en waren we snel gewend.

netjes

netjes verpakt en super snel geleverd

Uitmuntend

Mooie box met inhoud, zeer netjes geregeld.... heb alles keurig ontvangen. Ben zeer tevreden

Op tijd geleverd

Keurige website

Vlotte levering.

Jammer dat een lampje stuk was, weet niet waar ze dit merk hebben. heb er 6 nodig voor mijn kroonluchter. Merk Silvania Ledlamp- kaars- E14-470Im-helder-dimbaar. Misschien een adres van dichts bijzijnde winkel, zou fijn zijn. In afwachting, Anny Cortenbach.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam