ideale manier van energiebesparing

ideale manier om veel van mijn oude lampen te kunnen vervangen door LED-lampen. Ook heb ik mijn radiatoren voorzien van de energiebesparende folie.

duidelijk omschreven

prima initiatief

mijn gekozen producten functioneren prima

Het is heel handig.Ik ben blij mee!

snelle en correcte levering

mooie producten en snelle levering . Heel tevreden mee !

Gemak dient de mens

Goede producten waar je mee uit de voeten kunt

geweldig

al deze artikelen zijn goed te gebruiken. mijn krtoon in de kamer draagt nu 5 besparende lampjes. prima

Netjes en snel

Het pakket werd netjes geleverd en ben er blij mee.

Goede en snelle service

Geen uitleg over de consequenties van mijn aanschaf.

Mooie waterbesparende kraan gekocht. De waarschuwing van de loodgieter was dat de CV-ketel hier door kapot kan gaan omdat de heet waterdruk te hoog zou kunnen worden bij het uitzetten van de heet waterkraan.

gedeeltelijk prima

Radiatorfolie niet geschikt voor mijn rib radiatoren.

degelijk en verzorgt pakket.

ik ben heel tevreden en blij met mijn lampen.

Top eindejaarsbox!

Energie besparen met hulp van de gemeente, superidee!

Zending was prima

De zending was snel en goed, maar de led filament lamp merk megaman werken niet helemaal goed ze knipperen. Ik hoop dat er een berichtje over komt.groeten.Ep Vinke.

mooi pakket met besparingen

met iedere kleine besparing maak je totaal gezien een grote

Makkelijke website, de producten werken goed en zijn ook snel aangekomen. Alleen jammer dat de energie bespaarbox geen lampen met E14 fitting bevatten, alleen lampen met E27 fitting.

Wat een leuke actie.

Ben heel tevreden met de radiateur ventilator.

Dankje!

Snel en tevreden

Bestelling was snel binnen en erg tevreden met producten

Dankzij zuinige douchekop gebruik ik nu weinig water en automatisch ook weinig warmwater

Heb alle producten gebruikt.

Alle producten zijn bruikbaar. Zeker de radiator folie is goed. Al mag de kwaliteit wel wat beter van een thermometer ed. Ik snap dat er dan minder in kan maar het zou nog duurzamer zijn om echt goede producten erbij te leveren die je je hele leven kan houden.

Radiator folie was erg moeilijk hè plaatsen

Is oke

Met alle producten zoals led lampen, radiatorfolie en waterbesparende producten erg blij en bespaar ik op de energiekosten en draag ik bij aan een neter milieu

Ik ben er voor blij

Het is goed voor millieu

leuke actie

Product snel ontvangen en geïnstalleerd! Werkt goed

Isarweg 10

1043AK Amsterdam