Ben tevreden

Mijn douche kop werkt fijn. Is ontspannen

Inderdaad, het werkt!

We hebben het getest en inderdaad komt er minder water uit de douchekop zonder dat je het merkt, want het water wordt met lucht vermengd. We zijn er heel blij mee.

Goed initiatief.

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe energie zuinige lampen ik verwacht dan ook een lagere stroom kosten.

Super actie

Goed geregeld en spullen waren snel binnen

Keurig verzorgde energie box ontvangen.

snel en makelijk te bestellen

Ging goed behalve of de led lampjes dimbaar waren of niet was voor mij niet goed duidelijk,en ze zijn niet goedkoop

Zeer duidelijk site

Zeer overzichtelijk en duidelijk

snel en eenvouding

Fijn dat dit kan. Wijst je op de mogelijkheden om te isoleren en te besparen en daar dan ook gebruik van te maken.

leuk aanbod

Heb drie verschillende artikelen gekocht en nu gaan besparen

prima website en snelle levering

prima website en snelle levering

Een leuk pakket met precies de juiste artikelen om veel geld uitsparen één basis voor gas en water, en de losse energie meter kan je gelijk zien hoeveel stroom je gebruikt top apparaat en tegen één schappelijke prijs.

Goede producten, snelle levering. Nu nog op naar milieuvriendelijkere verpakkings- en verzendingsmaterialen.

Goed overzichtelijk,veel keuze uit producten snelle levering

Goed en netjes verpakt

Op de afgesproken tijd geleverd

Ben erg blij met de diverse artikelen

Na ontvangst van de douchekop, gemonteerd en gebruikt. De tochtstrip geplakt en inderdaad het tocht niet meer.

Duidelijk webshop, snelle levering, goede artikelen.

Zeer prettig

Ruim voldoende

Het assortiment op de website is niet heel overzichtelijk. Sommige producten lijken alleen te vinden via andere productpagina’s

Snelle levering van prima producten

Goed!

Top.

Snel geleverd.

Snelle levering, mooie projecten om tot energiebesparing te komen

Ruime keus uit producten om je huis energiezuiniger te maken

Super blij mee!!!

Douchekop is heel fijn en de folie was makkelijk te bevestigen.

Top lampenpakket

Super duurzaam.

De levering was vlot en snel. Goed in gepakt en op duurzame wijze. Echt top om jet huis weer iets meer te verduurzamen.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam