Goede kwaliteit en direct energiezuiniger

Via de energiebespaaractie hebben wij radiatorfolie en buisisolatie besteld bij energiebespaarshop. Na 1-2 weken wachten zijn de spullen netjes gepakt en bezorgd, en konden we direct de radiators en leidingen isoleren in huis. Prima service en kwaliteit!

Voucher besteed aan brievenbus afsluiter

De voucher besteed aan een brievenbus afsluiter; aan beide zijden kleppen. In de standaard box zitten zaken voor dingen die in allang in huis gedaan heb. Deze brievenbus klep vond ik zelf te veel aan de prijs, maar met de voucher nu toch kunnen doen. Heel fijn!

Heel fijn!

Zonder enige inspanning, bezuinig je elke dag weer.

Mooie energiebesparing

Een hele fijne en lieve actie,heel erg blij met de lampen en folie

Blij met mijn energie zuinige lampen!

Goede spullen

Folie werkt echt merkbaar

Nuttig pakketje

Bruikzaam pakket.

kei goed

vlugge levering en goede produkten

Prima box waar je direct mee aan de slag kon.

Prima box waar je direct mee aan de slag kon.

Ik dacht eerst komt vast minder krachtig water uit de douche kop maar dat is niet zo. Het douchen is het zelfde gebleven dus het voldoet prima

Zeer goed en spaard

Weinig gebruik van water spaard goed

Snel geleverd, goed verpakt en prima in orde. Fijn dat ik hier led lampen kon bestellen met de subsidieregeling.

Goede kwaliteit,wel duur Snelle levering

Prima spul

Mooie actie

Radiator ventilator

Ik ben zeer tevreden

Handig samengesteld!

Fijn dat je zo’n goedgevulde en prima samengestelde box kunt bestellen!

Ruime keuze en gemakkelijke te bestellen

Ruime keuze in energie besparende materialen. Duidelijke communicatie nadat je bestelling geplaatst hebt. Snelle levering.

Snelle besparingen

Makkelijk op een rijtje waarmee, hoe en wat je kunt besparen

Goede besparing

Mijn artikelen kwam keurig verzorgd in een box. Het materiaal en de artikelen zijn van goede kwaliteit en ik kan iedereen de box van energiebespaarshop aanbevelen.

Snel en keurig

Snel en goede service.

Producten werken goed zijn er erg blij mee!!

Producten zijn snel en goed verpakt aangekomen. De buitenlamp bevalt erg goed misschien klein beetje te vel maar doordat je die standen in kan stellen van hoelang de lamp blijft aan staan als er beweging waargenomen wordt, is de lamp ook gauw weer uit. Ook de dim ledlamp pitjes al in gebruik werken goed! Heel erg bedankt en een fijne dag gewenst!

Zeer snelle service

Ontzettende goede en snelle service.

Ik ben super tevreden

Was super snel bezorgd en besteld duidelijk overzichtelijk goede service

Ik ben zeer tevreden

Ik heb allemaal led verlichting en dat bevalt goed en ik blijf het zeker gebruiken

Isarweg 10

1043AK Amsterdam