Een doos vol producten om ons huis verder energie zuinig te maken

Top douchekop

Grappig om met lucht minder water te hoeven gebruiken

geweldig

ik heb nu veel beter licht. en dat voor zo een prijs, geweldig. ben er heel erg blij mee

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Goed en vlot geleverd

Zoals ik hierboven al schreef goed gereageerd op mijn aanvraag en vlot geleverd op mijn adres; ik heb al een paar van de 'bespaarproducten, aangebracht en denk (dat weet ik pas als ik de jaarafrekening krijg) ik zo wel bespaar.

Snel ,goed,duurzaam

Hele goeie aktie, was er niet zo mee bezig.nu extra aandacht ervoor

Energieke actie welkome aanvulling.

Zeer vlotte levering. Ontvangen isolatiespullen direct gebruikt.

Snelle levering van de lampen.

Snelle levering van de lampen, en de lampen geven mooi helder licht.

super

omdat alles is goed aangekomen en het werk perfecht , heb goed alles aangesloten ben heel tevreden hoop in de toekomst voor meer , vr gr dank u

Heel goed initiatief

Goede manier om mensen aan het isoleren te krijgen

Snelle service en prima spullen

Aanrader

Mooi pakket en snel geleverd

Wij hebben het lampenpakket gekozen en het is snel geleverd, lampen zijn prima, goed assortiment

Supersnelle levering.

Groot assortiment. Alles supersnel correct geleverd.

Supersnel geleverd!

Supersnel, de gewenste artikelen geleverd gekregen!

Super snel geleverd en goede producten

Erg tevreden met mijn geleverde producten.

x

x

Ben zeer tevreden

Hele mooie actie in deze dure tijden. Hartelijk dank voor het gratis pakket. Mvg Martina

Handige tools.

Tijdschakelaars geplaatst tbv schakelen verlichting. Helaas haperenden een aantal ledlampen,waardoor ze regelmatig uitvallen

Snel besteld en sneller geleverd dan aangegeven

Fijne webshop. Alles op energiebesparings-gebied overzichtelijk bij elkaar.

Heel erg bedankt met deze service.

Goede snelle afhandeling

Prima box en spullen van goede kwaliteit

De box geeft waar voor zijn geld. Er zit voldoende in en ook van goede kwaliteit. Wel had ik liever de mogelijkheid gehad om de box zelf (deels) samen te stellen met producten die ik nodig heb. Nu zitten er dingen in, die ik al heb en daardoor niet kan gebruiken.

Een warme keuze

De verwarming werkt eindelijk naar behoren

Isarweg 10

1043AK Amsterdam