Ik heb nu een voorraad en supersnelle service

Matig

Maakt meer geluid dan voorspeld, grotere temperatuur schommeling door uit / aan schakeling. Prijs ergens anders goedkoper!!

Prima resultaat en service

prima bespaarspullen en snel geleverd

Ik heb een douchekop besteld waarmee je heerlijk kunt douchen. Hij was er snel en was redelijk geprijsd.

Goede ervaring met Energiebespaarshop

Door de pandemie en de lockdown kon niet fysiek gewinkeld worden. Echter was het geen probleem om e.e.a. online te regelen. Binnen 24 uur was het bestelde binnen. Prima service.

Smartlampl E14 weinig licht in kleur.

Smartlampen E 14 geven in kleur weinig licht. Wit ruim voldoende.

Goed materiaal

Zelf was ik Al bezig met dezelfde attributen dus niet echt iets nieuws.

Geweldige producten

Heb veel lampen besteld met kleine fittingen, volgende keer bestel ik ze met grote fittingen. Tochtstrip is geweldig, zo ook de waterbesparende douchekop. Top producten en een geweldige actie!!

Advies adviseur was erg behulpzaam

De Energiebespaarbox bevatte wat leuke energiebesparende spullen, maar vooral het advies van de adviseur, om bijvoorbeeld ene gordijn bij de voordeur te hangen waren nuttig.

Handige items voor in huis

Heb de timer en lampen direct gebruikt! Heel handig voor de boiler bijvoorbeeld

Goede catalogis

Goede service snel geleverd.

Handig maar wel duur.

Een doos met diverse inderdaad heel handige en gemakkelijk toepasbare energiebesparende producten. De reden van 4 i.p.v. 5 sterren is dat ik het wel heel duur vind.

Veelzijdig en ruim aanbod

Prettig en informatief

Makkelijk geregeld

Prima service en prima geholpen

Snelle levering eerder dan verwacht product bevalt goed

ben tevreden

goed assortiment veel keuze

Mis aleen een hardere straal

Mis aleen een hardere straal maar verder is die goed ik ben tevreden

handige middelen om mijn energieverbruik snel naar beneden te brengen

gelijk na aanvraag de onderdelen ontvangen en gemonteerd.

Tevreden, gebruik producten elke dag!

Ik ben blij met mijn aankopen via Energiebespaarshop.

Heb helaas nog niet alles in gebruik

Wat in gebruik is heeft nog niet tot minder energie verbruik geleid

Helemaal goed

Alles in gebruik prima

moest een beetje snel achter elkaar i.v.m. de feestdagen, maar ben er erg blij mee

ik miste alleen enkele led-lampen TL 90 en 120

Prima product

De radiator ventilator doet zijn werk goed voor zover we dit kunnen beoordelen, of hiermee ook bespaard wordt is nu nog niet duidelijk.

Helemaal top

Besteld en ontvangen

Achteraf valt wat tegen!

Er zitten n.m.i. teveel tijdklokken e.d In het pakket,mer zouden beter meer spaarlampen in moeten zitten!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam