Goede levering en service

Goede ervaring prima winkel

Top producten werken en makkelijk te installeren

Heel blij met het resultaat en de eenvoud van alles (bestellen, installeren, gebruik, alles).

Erg behulpzaam en goede producten!

Een medewerker kwam bij me langs en heeft alles rustig met me doorgenomen. We hebben het gehad over verbeterpunten en hoe deze te bewerkstelligen. Heel vriendelijk en behulpzaam! Het pakket zelf is ook super!

Goede bewustwording van je verbruik

Goede bewustwording van je verbruik. Wel valt mij op dat de aangeboden producten elders vele malen goedkoper zijn. Maar een gegeven paard…

Goede actie

Ben heel tevreden over de nieuwe douchekop

Handig en snel

Mooie producten en makkelijk online te bestellen met een snelle service.

Erg goed

Veel meer lichtopbrengst en minder stroonverbruik !

prima box, mooi initiatief

leuk extraatje, makkelijk te bestellen, en snel geleverd.

Keurig verzorgd

Snel geleverd goed van pas

Een prachtig initiatief

Dit soort acties helpt mensen weer te focussen op eigen te nemen stappen in het transitieproces

Goede alternatief

Ben erg lij met het artikel

Netjes en snel geleverd!

Groot assortiment, makkelijk te bekijken e bestellen.

Ziet er splendid uit

Maar past niet, ik heb u een mail gestuurd om dit op te lossen.

Snelle levering en goede producten !

Goede kwaliteit en snel in huis

top

duidelijk snel en besparend wat wil je nog meer .. blij mee

Fijne handzame douchekop.

een handzame douche kop

Overzichtelijk en vlotte levering

Uitgebreid en overzichtelijk aanbod en vlotte levering

Goede product omschrijving. En snelle levering

goede service

handige producten om te besparen

Prima initiatief maar vraag me af of het werkt

Ik ben blij met wat ik gekregen heb maar vraag me sterk af of dit mij en anderen aanzet om bij nieuwe aankopen ook specifiek duurzamer na te denken. Ik denk niet dat dat door dit initiatief gebeurt, terwijl ik aanneem dat dat wel de opzet was.

Goed verpakt en een mooie sortering

Was erg verrast met de inhoud. De lampen hebben al een plaatsje gekregen. En de timer kon ik mooi gebruiken voor de kerstverlichting. De rest bewaar ik nog even tot ik het nodig heb. Ik kan iedereen het pakket aanbevelen.

De tochtstrip werkt goed en 1 afstandsbediening voor 3 apparaten is ook erg fijn.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam