Super goed

Snel leveren, vriendelijke klantservice.

snelle levering en goede producten

gemakkelijk bestellen online en ruime keuze

Energie besparen

Ben erg blij met deze spaarlampen

Keurig en snelle levering

De bestelde producten zijn keurig snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering en de producten voldoen aan qat ik verwacht had.

goed gevoel erover

hoop dat de energie omlaag gaat

redelijk

Hoewel het initiatief goed is heb ik wilde webshop als gebruiks onvriendelijk ervaren. Je wordt in 1 bepaalde richting gestuurd als je een voorkeur aangeeft (lampen) en kan dan bv Mar heel moeilijk even bij isolatie of gas kijken.

alles netjes op tijd geleverd

super levering

snel geleverd, alles netjes verpakt.

Mooie producten, snel geleverd.

Mooie producten, ook handig per 'thema' (bv.sfeer, smart etc.) als box verpakt.

Leuke actie vanuit de gemeente, ik heb wat energiebesparende producten uitgezocht en het werd snel geleverd en goed verpakt. Ook werd er vriendelijk over gecommuniceerd. Spullen van goede kwaliteit, top! Ben er blij mee.

Super ding

Slecht

De led lampen zijn niet geschikt om te dimmen terwijl ze dat wel moeten zijn

Snel verzonden

Goede producten

Prima actie

Alles verliep zeer goed. duidelijke keuze mogelijkheden. Het assortiment waaruit gekozen kon worden was ruim opgezet.

Goed...zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Complimenten

Positieve ervaring

prima levering en alles naar wens

snel gebruik gemaakt van alle spaarlampen. zeer tevreden

Goede producten, mooi om te krijgen.

Alles top geregeld.

Kon bestellen wat ik nodig heb. Had genoeg aan 50 euro. Werd binnen een week geleverd.

Netjes en op tijd aangeleverd

Op tijd aan geleverd en record wat besteld was.

Best goed. Vlotte afhandeling

Het produkt de anna slimme thermostaat geniet wat meer aandacht dan verwacht. Daarom heelveel contact gehad en nog steeds met de leverancier voor ondersteuning. Plugwise

Bedankt voor de snelle levering ik ben tevreden

Super handig.

Vaak stel je duurzame artikelen kopen uit omdat het toch geld kost op dat moment. Dit was een geweldige kans om over te stappen op duurzame lampen. Bedankt!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam