Tevreden

Geweldig, snelle levering. Had ik zeker niet verwacht zo voor de kerstdagen.

Super fijn

Fijne engere sparende lampen

prima en snel bezorgd

Prima aanbod en gemakkelijk besteld en zeer snel bezorgd (volgende dag)

Ik ben er blij mee en heel tevreden

Ik heb samen met een van de kinderen uitgezocht wat ik nodig had en dat hebben we besteld. Het is netjes geleverd en een deel ervan hebben we gelijk in gebruik genomen.

geweldig

een mooie oplossing om te bezuinigen op gas en electra

Geweldige aktie !

Bij mijn pakketje had ik ook simpele deursrangets gevraagd. Sindsdien is mijn energieverbruik drastisch verlaagd. Zou het zelf niet snel hebben bedacht.

de actie is heel goed voor het klimaat

De door mij gekozen en ontvangen dimschakelaar laat te wensen over. In welke stand deze ook staat, de lampen blijven geregeld knipperen. Ik weet niet of dit te verbeteren is door iets aan de instelschroefjes te draaien.

snel geleverd

mooie producten en hiermee hoop ik energie te besparen.

Snelle levering met prima energiezuinige producten. Top

Leuk initiatief. Prima spullen

Goed geholpen en snelle levering.

Ik ben goed geholpen en een snelle levering.

Aardige aanbieding

Box besteld niet alles nuttig, maar daar zijn buren blij mee

Goede voorstelling

Fijn pakket

Goede artikelen gekregen!

Snel geleverde bestelling. Maar wel een slecht verpakte levering. Ledlampen in hun doosje los in grotere doos verpakt, samen met een deurdranger. Kon alle kanten op schuiven, geen papier als opvulling/bescherming er tussen. Gevolg: lamp volledig door midden. Gemaild: zou nieuwe lamp krijgen. Resultaat; een kleinere gebruikte lamp ontvangen, weer te ruim in een verzenddoos. Weer gemaild: wacht op reactie.

leuk assortiment

Vele leuke, bruikbare artikelen. Veel keuze

Mooie actie

Prima, voldeed aan verwachtingen

Nette en goede artikelen.

Ruime keuze, supersnelle levering

Met een voucher een waterbesparende douchekop besteld. Voldoet prima, weet niet of het echt veel water bespaard. Douchekop is wel even wennen maar wel fijn

Goede ervaring.

Goede uitleg over het product, op de site. Snelle levering.

Erg fijne ervaring!

Fijne producten, eenvoudig te installeren en uitstekende leverjng!

super

goede producten,en snelle levering

Actie voor herhaling vatbaar

Heb nog niet alles in gebruik maar wat ik gebruik geeft reseltaat

heel fijn

makkelijk te installeren