Heel blij mee

Snelle levering. Goede producten

Leuke box

Eeg leuk zo’n kleurenlamp en leuk ook dat ik allemaal nieuwe duurzame spots heb!

Helemaal top echterrrrrrr

De energie bespaarbox was helemaal super alles is in gebruik en bevalt prima alleen de digitale timer die doet het niet en dat is jammer.

Led lamp

Super snel

Goede aktie

Hebben een waterbesparende douchekop aangeschaft, waarmee we energie besparen.

Goede producten

Goed bruikbare bespaarmiddelen

Super mooi initiatief

Heel mooi dat dit in samenwerking met de gemeente uitgevoerd kan worden

Leuke tegemoetkoming!

Prima producten, erg bruikbaar in de praktijk. Rol

Prima assortiment.

Alles werkt prima.

Heel goed bruikbaar

Producten voldoen goed, vind alleen dat de douche sproeier veel lawaai maakt

Goede energie besparing

Het zijn leuke energie besparing dingen

Superleuk en handig. En natuurlijk gratis

Heel fijn dat je iets mag uitzoeken om je huis energiebesparend te kunnen maken. Veel producten en dat allemaal gratis. Top!!!!

Uiterst positief

De bestelling was zo online gedaan en ook nog eens zo binnen! Prima service.

Alles was als behoren prima geregeld op tijd gekomen

Prima ervaring

De artikelen komen goed van pas

Prima service, overzichtelijk aanbod

Prima service, overzichtelijk aanbod op de website

Prima geregeld.

De lampen , de tijdklok en het verlengsnoer zijn in gebruik. De waterbesparingring paste niet op mijn kraan ,geef ik aan iemand anders.

Duidelijke webshop

Mooie lampen. Precies als vermeld in shop

Ik vind wel goed dat de gemeente investeerd in zo iets voor z,n bewoners moeten ze meer doen.

Erg blij mrt energie doos

Goeie actie

Door de grote drukte aanvankelijk te enthousiast. Aanmelding bij post.nl te optimistisch. Probleem opgelost door klantvriendelijke klantenservice.

Heel veel keuze , dus niet moeilijk om iets passend te vinden

Isarweg 10

1043AK Amsterdam