Artikelen waren gemakkelijk te bestellen en werden keurig volgens afspraak geleverd.

Vergelijk vorig jaar bespaart.

Correcte en snelle levering .

Prima radiator ventilator.

Ventilator doet het goed. Al is één wat weinig. Het is een ontzettend duur apparaat. Vraag me af of dat het waard is. Zoveel bespaar je er nu ook niet mee.

Goed initiatief

Aantal besparende led lampen gekocht, zeer blij mee.

Ben zeer blij met de producten, die ik geleverd heb gekregen. Alle radiatoren zijn inmiddels bedekt met de folie

Minder watergebruik

Heel goex

Ik ben zeer tevreden, ik heb nu alle lampen met energiebesparend (led)

Alle beetjes helpen

Een goed initiatief voor duurzaamheid

Snel en correct

Snel en correct

goede poroducten

De ventilatoren die ik heb gekozen,werken echt zoals omschreven.Goed product en heel snel geleverd.Chapeau mensen.

Handige producten in 1 box

Tijdschakelaars ideaal voor tijdens de vakantie en de kerstverlichting.

helemaal super

het zijn lampen die ik wel gekocht zou hebben . maar omdat ze aan de prijs zijn. kocht ik ze zeker niet in een keer . dus met deze actie was ik heel erg blij . dank aan de gemeente .

Voor ieder wat wils keuze genoeg

De energie bespaar shop heeft een makkelijk toegankelijke artikel keuze programma. Eenvoudige bestellings methode en betaling. Keuze genoeg. Ook na de bestelling werd de artikel snel thuis afgeleverd.

De lampen geven mooi licht!

Ik heb mijn energierekening nog niet kleiner zien worden maar de led-lampen geven mooi licht!

Prima, kwalitatief hoge producten.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Heel fijne actie

Prima keuze

Goed assortiment

Alles wat je gratis krijgt inzake terugdringing gasverbruik en elektra is meegenomen.

Heb alleen de folie gebruikt voor het glas in de voordeur en de raampjes ernaast. Kan nog niet zeggen wat het rendement is. Alles wat je doet om de energiekosten omlaag te brengen is uiteindelijk goed voor de portemonnee.

Super actie! Ik heb de producten al ontvangen, maar nog deels geinstalleerd. Dat komt goed. Ben er wel blij mee. Dank u wel!

Eenvoudig in gebruik, met maximaal resultaat

Snelle levering, na controle van de inhoud doos, de diverse units onder de radiator buitenmuur geplaatst en gekoppeld. hierna de thermostaat en voeding geplaatst. CV aan, na enkele minuten voelde je het verschil, de warmte werd duidelijk op grotere afstand van de radiator al voelbaar.... in korte tijd had de woonkamer een behaagelijk gevoel Perfect.

Het werkt perfect

Goede ervaring

Hij doet het goed en was een snelle service.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam