Netjes verpakt, snel geleverd, artikelen voldoen geheel aan de verwachting.

Snelle levering. Wel onduidelijke beschrijving. Ook wat betreft hoeveelheid heatfans die nodig is.

Duidelijke website

met het bestellen is het goed gelukt. het is vrij snel bezorgd ook

we hebben twee dozen met lampen gekocht en 10 euro bijbetaald. we hebben nu wel erg veel lampen dus gaan er een paar weggeven: leuk cadeautje toch? we moeten eerlijk gezegd nog lampen gaan vervangen.

Ben er zo blij mee

Netjes en snel geregeld

nuttige apparaatjes die hun doel waarmaken.

super

snelle levering en goede producten héél blij mee

Goed en snel

Heldere omschrijving van wat de producten voor effect hebben op energiebesparing

Besparend

Sympathieke actie hartelijk dank!

Super!!

Goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering!!

Goede en snelle service

Mijn bestelling kwam snel aan en alles was netjes verpakt. Ik ben tevreden over de service en de producten en heb er eigenlijk niks negatiefs op aan te merken.

Blij mee

Handige dingen!

Heel nuttig

Goed gebruikmakingen maken van de energie besparende materialen.

Goed,was keurig verzorgd!

Eigenlijk had ik verkeerde pakket gekozen. Ik dacht dat ik stopcontacten en lampen zou ontvangen. Maar daarom niet getreurd, mijn broer en schoonzus waren er heel blij mee. Zij hebben alles gebruikt! Vriendelijke groet, beste wensen voor 2022! Martha Stelling.

handige box

je kunt altijd lampen gebruiken, het is goed om een paar op voorraad te hebben.

Ik hoop hiermee een minder tochtig huis te creëren!

Goed te gebruiken

Teveel radiatorfolie omdat het moeilijk is in te schatten hoeveel nodig is. Verder prima

Mooie aanbieding om een startte maken met energiebesparende maatregelen

Prima ervaring

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Eenvoudig en snel bestellen

spullen waren makkelijk te selecteren en bestelling was ook snel geleverd.

Uitmuntend!!

Ik ben er ontzettend blij mee! Vooral over de snelheid waarmee ik het al in gebruik kon nemen! Top!!

Mooi besparend paket

Folie was moeilijk te plaatsen ivm brede vensterbank

Zo besteld volgende dag in huis

Netjes goede lampen

Fijn palet en fijn licht bedankt zal energie schelen

Fijn licht en bedankt zal komend jaar wel in de energie schelen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam