mijn ervaring is dat het snel word toegezonden

Wij hebben radiatoren met een geribbelde achterkant daar blijft het niet goed opzitten zakt naar beneden waar door jullie niet op gewezen is is dit ook op te lossen met losse magneetjes of hechten deze niet beter als dit wel zo is verwacht ik van jullie dat ons deze alsnog worden toe gezonden wij hebben drie stuks radiator pakketjes ontvangen. met vriendelijke groet fam.Ketelaar.

Ik kan sommige dingen niet gebruiken

Zoals de weekklok. Dit blijkt dan acheraf zo de lampen zijn goed terecht gekomen

is goed

is goed

geweldig initiatief ,ik heb er graag gebruik van gemaakt

nogmaals geweldig gebaar

Een hele leuke prijs !

Wij waren erg blij met de lampenset ! Hebben hem gedeeld met onze zoon ,zodat hij ook kon profiteren van de prijs ,zeker gezien de prijzen van lampen tegenwoordig!

Aanrader

Snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Zeer blij mee!

Producten betrouwbaar en goed

Set mooie zuinige lampen, goed voor beperken energieverbruik.

Afleveren duurde even maar toch blij mee.

Snelle aflevering !

Snel en goed verpakt afgeleverd

geweldig meer warmte circulatie in mijn huia

Geweldig meer warmte circulatie inmijnhuisi

top geregeld en snel binnen gehad

top

Prima geregeld, snelle service

Zoals bovenstaand

Goede producten maar soms wat prijzig

Mooie site en veel zinvolle producten al zijn deze soms nogal wat duurder dan in een andere webshop. De KllkaanKlikuit met drie stekkers kost in de Energiebespaarshop 36,91 euro. Bij Bol.com kost diezelfde set 22,99 euro. Dat is ruim meer dan 50% duurder. Communicatie en levering verlopen steeds prima en ook geld dat nog tegoed is blijft keurig beschikbaar.

Hele fijne en handige producten. Super snel geleverd!

Prima materiaal direct ingezet en bespaart enorm.

prima geregeld

zeer zuinig gebruik van energie dit is goed voor de toekomst

m00i asortiment

handig

Eerlijk gezegd dacht ik dat er meer in zou zitten dan alleen een lampje, radiatorfolie en wat tochtstrip. Maar ja, een gegeven paard moet je niet in de bek kijken .... dus dank

Stevige prijs

Vlotte service, afwachten wat die kleine ventilortjes doen,kwaliteit niks over te zeggen oor mij niet in het oog springende meerwaarde

Op tijd geleverd, zending in orde.

Met de artikelen kan ik in mijn werkplaats die plaatsen verlichten waar ik kom en het licht gaat uit als het niet meer nodig is. Prima!

Snel verzonden en uitstekend materiaal.

Zie hierboven.

prachtig idee

mooie producten, GRATIS

Leuke actie

Leuke actie. Keuze uit veel verschillende boxen. Had een box gekozen met led lampen en 2 energiemeters. Twee is wel een beetje overkill. Advies is om 1 box te maken met de eenvoudige meter, en 1 box met de wat uitgebreidere meter. Voor de rest top!

producten die geleverd zijn zien er goed uit

Niet alles wat ik besteld had zat erin helaas. Vandaar dit cijfer.

Snel en betrouwbaar!

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Ze doen precies wat ze beloven en de producten zijn in perfecte staat aangekomen. Ik ben er erg blij mee!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam