Top initiatief

Energiebesparende lampen zijn best duur in aanschaf. Dus super blij met dit initiatief

Een mooi pakket

Top geregeld,

Heatfan besteld. Hij bevalt goed.

goed initiatief

kleine aanpassingen kunnen grote besparingen opleveren

Gewoon mee door gaan.

Geweldig en bedankt voor deze besparing box. Meer keuze bij web winkels.Top

Goede site

Het was heel makkelijk om de producten te bestellen en snel geleverd !

Licht brengen in duistere dagen.

De bestelling verliep vlotjes evenals de prompte bezorging. Zodra er een lamp uitvalt heb ik nu een gratis voorraadje om uit te putten. Graag maakte ik gebruik van deze mogelijkheid

Radiator folie en ledlampen komen hier heel goed van pas . Hopelijk gaan we de aankomende jaren besparen op energie

Toppie

Goede douchekop aangeschaft. Geeft een heerlijke straal.

Geweldig!

Top heb alle lampen in huis vernieuwd in zuinige lampen.

Snelle en goed verzorgde levering van de bestelde producten!

Redelijk goede lampen

Zuinig zijn ze wel, alleen 2 stuks led lamp E27 479 lm Dag en Nacht sensor die gingen ,na een week al stuk!

Goede producten, snel geleverd

Prima producten, goede prijs

Mooi assortiment en snel geleverd

Als je voor € 80,- producten mag uitzoeken, dan is er keus genoeg. Duidelijke website en een snelle levering. Al met al best tevreden.

prima, voor herhaling vatbaar

Snelle levering, precies wat ik had besteld en voldeed ook volkomen aan mijn verwachtingen.

Erg handig!

Makkelijk te installeren en handig gezien ik niet meer over de bank heen moet hangen om de verlichting aan te zetten.

Prima pakket

Net de eerste lampen in gebruik genomen. Nu is het afwachten hoeveel verbruik is.

Geweldige actie.

Perfect.

Goeie service

Had mijn douchekop in 2dagen binnen

Geweldig!

goede kwaliteit

zeer snelle aflevering

correcte aflevering van de bestelling

duidelijke website en correcte aflevering

snelle bezorging, duidelijke omschrijving

Isarweg 10